Vårt åtagande ger…

Martin Sundarp
VD Signhome

”Vårt åtagande ger fler än våra kunder ett bättre läge.”

Med detta löfte som ledstjärna driver Martin Sundarp sedan en tid tillbaka Signhome, en unik mäklarfirma i Torslanda. Hela 10% av vinsten – från varje försäljning – skänks till välgörande ändamål och det är säljaren av fastigheten som bestämmer vad pengarna ska gå till.

”Jag driver inte Signhome primärt av ekonomiskt egenintresse. Våra lönsamma bostadsaffärer lyfts av vår övertygelse om att förändra utgångsläget för de som har det svårt. 10% av vår vinst går till välgörenhet. Som kund hos oss får du allt du förväntar dig av en mäklare och bidrar samtidigt till att världen blir en bättre plats för fler”, berättar Martin med stort eftertryck.

Martin drivs av en brinnande vilja att göra världen till en bättre plats för fler och har valt att väva in detta i hela sin verksamhet. Signhome är redan en framgångsrik mäklarfirma, med nöjda kunder och lyckade fastighetsaffärer i bagaget. Tack vare stor lokal förankring, personligt engagemang i varje försäljning och gedigen kunskap i fastighetsförmedling är Signhome redan ett självklart val för många som står inför en husförsäljning. Med en väl förankrad process, god organisation och bra struktur så kan Signhome skänka 10% av vinsten utan högre mäklararvode.

”Det handlar om att tänka smart och långsiktigt”, berättar Martin. ”Vi samlar inte pengar på hög och har tänkt igenom våra fasta kostnader noga för att kunna arbeta så här. Vi vill visa att det går att driva en resultatrik verksamhet som ger fler än våra kunder ett bättre läge, helt enkelt!”

Den 1 januari flyttar Signhome in i nya lokaler vid flygfältet i Torslanda. Välkommen att besöka oss där eller att höra av dig till oss via andra kanaler. Vi finns här för dig – och andra som behöver ett bättre läge.

Tävling

Tävling

Tävla och vinn ett gratis mäklararvode när du säljer med oss!


Klicka här för att komma till tävlingen