Vi upplevde att Signhomes välgörenhetsfokus gav uppdraget ännu mer energi

Sanna och Mathias Bosson

Din nästa husförsäljning kan ge ett bättre läge för fler än dig och din familj. När familjen Bosson i Torslanda valde Signhome som mäklare fick de inte bara den bästa tänkbara fastighetsförmedlingen, deras val gjorde också skillnad. Signhome skänker – utan höjda mäklararvoden – 10% av sin vinst till välgörande ändamål och säljarna får själva bestämma vilken organisation pengarna ska gå till.

Familjen Bosson valde organisationen Sportfront, som arbetar förebyggande och främjande med ungdomar, mot droger, våld och rasism. För Sanna och Mathias Bosson var Signhome ett självklart val, välgörenhetsändamålet likaså. ”Vi var bekanta med Martin sedan tidigare och vet att han är en engagerad och kunnig mäklare”, berättar Sanna. ”Vi upplevde att Signhomes välgörenhetsfokus gav uppdraget ännu mer energi, man kunde riktigt ta på Martins vilja att göra just vår husaffär till den bästa för alla parter. Att skänka pengarna till Stiftelsen Sportfront, som arbetar mot droger, våld och rasism, kändes också självklart då vi vill bidra till att fler barn och ungdomar i samhället ska kunna få den information och det stöd de behöver för att hamna rätt i livet”.

Mäklarfirman Signhome präglas av engagemang, kunnighet och personligt bemötande. Man är noga med att alla kunder ska känna sig prioriterade, trygga och delaktiga hela vägen genom processen. Sanna berättar att den oro och osäkerhet – som nog många känner inför en husförsäljning – snabbt försvann i och med Signhomes bemötande och uppslutning kring dem. ”Martins intresse för vårt hus, dess historia, möjligheter och fördelar var så genuin, vi upplevde verkligen att vår försäljning var lika speciell för Signhome som den var för oss. Dessutom genomförde han visningen som om den vore årets viktigaste premiär på Stora Scenen – där alla spekulanter var VIP-gäster. Det är klart att det blir en lyckad försäljning då!”

Tävling

Tävling

Tävla och vinn ett gratis mäklararvode när du säljer med oss!


Klicka här för att komma till tävlingen