Finca - Cortijo

Finca - Cortijo

Lev fridfullt omgiven av härlig natur i en lantgård i Alhaurín El Grande.
En härlig tvåplansvilla som består fyra sovrum och två badrum som är byggd på en tomt på 3.266 m2. På den stora tomten finns mängder av olika fruktträd, en stor härlig swimmingpool, skuggiga uteplatser, grillområde och med en fantastisk utsikt mot bergen utanför Málaga. När du har kört in genom den pampiga järngrinden till fastigheten möts du först av en stor täckt veranda med grillplats. Där finns också ingången till själva huset och du kommer först till det rymliga vardagsrummet med en öppen spis som kommer att värma huset väl under de kalla månaderna. Till vänster ligger ett fullt utrustat kök som även har utgång till uteplatsen. Längre in i huset hittar du två stora sovrumrum med inbyggda garderober samt ett badrum med dusch. Från detta badrum når man husets baksida där det finns ett stort rum med tvättmaskin, ett litet kök, gott om förvaringsutrymmen och härifrån når man även trädgården med alla fruktträd som omger huset. På baksidan av huset finns även ytterligare ett trädgårdsförråd. Den andra våningen kan nås antingen från vardagsrummet eller från uteplatsen. Här finns ett allrum med utsikt över poolområdet, två rymliga sovrum båda med inbyggda garderober och ett badrum med badkar. Från denna övre våning finns en utgång till en stor täckt terrass som ligger i ett perfekt sydväst läge som erbjuder solsken större delen av dagen. Från terrassen har du en fantastisk utsikt över den underbara trädgården med alla fruktträd och Málaga-bergen.
Det är bara fem minuters bilresa till staden Alhaurín El Grande som erbjuder allt du behöver i bekvämligheter som butiker, kaféer, restauranger och snabbköp och du kommer till Malagas internationella flygplats på 35 minuter
Denna fastighet är idealisk för dig som vill ha ett permanent hem utanför stadslivet där du kan leva en avslappnade tillvaro precis som flera av de utländska grannarna som har valt detta område.

Referens
R4094332
Byråreferens
fi7090
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Alhaurín el Grande
Fastighetstyp
Finca - Cortijo
Typ
Hus
TypId
2-1
Undertyp1
Finca - Cortijo
UndertypId1
2-6
Sovrum
4
Badrum
2
Pris
631 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
152
Trädgård Tomt
3266
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
Landsbygd, Nära till affärer, Nära till stan
Väderstreck
Norr, Öst, Söder, Väst
Skick
Perfekt
Pool
Privat pool
Klimatkontroll
Luftkonditionering, Öppen spis
Utsikt
Bergsutsikt, Utsikt landskap, Panorama utsikt, Trädgårdsutsikt, Utsikt pool, Utsikt gård
Egenskaper
Täckt terrass, Inbyggda garderober, Privat terrass, Takterass, WiFi, Tvättstuga, Grillplats
Möblering
Fullt möblerad
Kök
Fullt utrustad
Trädgård
Privat parkering
Säkerhet
Gated Complex
Parkering
Mer än en parkering, Privat parkering
Kategori
Golf, Fritidshus, Investering

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.