Finca - Cortijo

Finca - Cortijo

Underbar kolonial traditionell andalusisk bondgård belägen i den bästa delen av San Enrique de Guadiaro, bara fem minuter från Sotogrande, stranden och alla polofaciliteter i området är bokstavligen precis utanför dörren, som Ayala, vilket gör den idealisk för intresserade och proffs inom detta område av denna sport eller hästälskare och landälskare i allmänhet. Bondgården är en restaurerad 1600-talsbyggnad på 2,5 hektar. Huvudhuset är cirka 450 år gammalt. Det är ett mycket stort huvudhus, men känns ändå trevligt och mysigt. Detta är ett stängt hus på två våningar med en central uteplats, stora trädgårdar, parkeringsplats för många bilar. Den har en hall med trappor för att gå upp till övervåningen, bibliotek, pianorum, vardagsrum med täckt terrass, kök med en otrolig storlek på 6×10 meter, skafferi med uteplats. Sommarmatsal för 14 personer eller fler. Privat pool på 6×15 meter. Bio. Master sovrum med eget badrum och omklädningsrum.
3 dubbelrum med respektive badrum och ger dig massor av fantastisk utsikt och naturligt ljus i varje rum. Spelrum. Det är varmt och inbjudande med stenutseendet och träbjälkarna i hela huset. Också deverala rum med vackra eldstäder, varje hörn av denna fastighet har en speciell varm känsla.

Bredvid huvudbyggnaden finns också ett pensionat med 3 sovrum med eget badrum, vardagsrum, kök och tvättstuga.

Och ett annat hus ursprungligen för tjänsten med 4 sovrum och 2 badrum, kök, tvättstuga och trädgård.

Utanför finns ett stort stallområde med 28 lådor för (polo) hästar. 25 meter träningsbana, 300 meter galoppbana. och 6 meter bred. 4 små slutna fält, separat ingång och 6 meter bred parkeringsplats. Det är en idealisk fastighet för hästälskare, nära fritid och med byn atmosfär. Här behöver du inte en bil för att ta en kopp kaffe, eller varför tar du inte heller din häst för att ta en kaffe.
Cortijo har möjligheten att ha energinivå O genom användning av solpaneler och en värmeväxlare.

• Byggnadsår 1830 reformerades 1990 av den berömda arkitekten Marcos Sáinz, några delar av huset över 450 år gammalt.
• Totalt 4 hus = 11 sovrum 1
• Totalt 4 hus = 7 badrum
• Total yta ca. 1183 m²
• Tomtyta ca. 2,56 ha
• Terrass 135 m²
• Uppvärmning
o Centralvärme

• Golvtyp
o sten
FUNKTIONER OCH SPECIALFUNKTIONER I DETTA HUS

o Tillgänglig för rullstolar
o Fantastiskt för älskare av häst / djur / polo
o En Cortijo i ett fantastiskt läge med möjlighet att gå till butiker och barer
o Vacker pool
o Flera gästlägenheter
o Stora terrasser
o Flera eldstäder
o Mycket stort inbyggt kök
o Vacker matplats med öppen spis
o Mycket kungligt, det här huset är lämpligt för en kung / drottning

SAN ENRIQUE: PLATS OCH OMGÅNG AV DENNA FASTIGHET
Sotogrande är en av de mest eleganta och avskilda bostäderna i södra Spanien och täcker ett område på mer än 2000 hektar från Medelhavskusten till bergen ovanför. Beläget längst väster om Costa del Sol bara 15 minuter från Gibraltarklippan och 20 minuter till de kosmopolitiska städerna Marbella, Guadalmina och Puerto Banus.
Sotogrande är känt för sina golfbanor i världsklass, internationella poloturneringar och fantastiska segelbåtshamn med ett raffinerat urval av vattensporter.
Valderrama, möjligen den finaste golfbanan på den europeiska kontinenten, en gång hemma för Volvo Masters och The Ryder Cup, liksom olika andra banor i närheten som Real Club de Golf Sotogrande, Almenara och San Roque gör detta till ett riktigt golfparadis .
Med vackra omgivningar och fantastiska privata bostäder erbjuder Sotogrande komfort, diskretion och lugn. Från fristående ståtliga villor, till strandlägenheter och golffastigheter i det omgivande landskapet – livet här är utsökt.
Sotogrande fortsätter att upprätthålla sin eleganta känsla och har alltid lockat de finaste kunderna från Spanien såväl som resten av världen och erbjuder något mycket speciellt för alla, från fina restauranger, nattklubbar och butiker till omfattande sport- och fritidsanläggningar.
En utmärkt infrastruktur med professionella tjänster, internationell skola och alla bekvämligheter i närheten komplimangerar den unika livskvaliteten här, vilket skapar den perfekta platsen för en avkopplande semester eller permanent bostad.

När ska vi ha en boll?
Ring oss nu för att ordna en visning för att upptäcka skönheten om denna pärla i San Enrique de Tesorillo, livet är för kort, gör det nu – Kontakt: 616273378! Vi kan också hjälpa till med olika finansieringsmöjligheter, tveka inte att prata med vår inteckningskonsult för att hitta det bästa sättet att uppfylla dina drömmar nu!

Referens
R3856531
Byråreferens
446POLO
Land
Spain
Provins
Cádiz
Område
Costa del Sol
Plats
San Enrique
Fastighetstyp
Finca - Cortijo
Typ
Hus
TypId
2-1
Undertyp1
Finca - Cortijo
UndertypId1
2-6
Sovrum
11
Badrum
7
Pris
3 500 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
1183
Terrass
135
Trädgård Tomt
25000
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
By, Nära till affärer
Väderstreck
Sydöst, Söder, Sydväst, Väst
Skick
Perfekt
Pool
Privat pool
Klimatkontroll
Varm A / C, Kall A / C, Centralvärme, Öppen spis
Utsikt
Utsikt landskap, Panorama utsikt, Trädgårdsutsikt, Utsikt pool
Egenskaper
Täckt terrass, Inbyggda garderober, Nära transport, Privat terrass, Spelrum, Gästhus, Förrråd, Eget badrum, Handikappanpassat, Grillplats, Dubbelglas, Stall, Fiber
Möblering
Ej möblerad
Kök
Fullt utrustad
Trädgård
Privat parkering
Säkerhet
Gated Complex
Parkering
Täckt parkering, Mer än en parkering, Privat parkering
El, vatten, gas o telefon
Elektricitet, Drickbart vatten, Telefon
Kategori
Golf, Investering, Lyx, Återförsäljning, Modernt

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.