Fristående villa

Fristående villa

Denna imponerande villa har ett idylliskt läge, en kort promenad från den pittoreska staden Benahavis och mindre än 7 km från liv och rörelse i Puerto Banús och Marbella. Det är orienterat mot söder, vilket gör att det är fullt av ljus hela dagen och att dra nytta av de soliga timmarna, vilket (också) gör det till en unik plats att bo och njuta av allt som Costa del Sol kan erbjuda.

Detta är en mycket rymlig fastighet med ett vardagsrum i öppen planlösning på bottenvåningen, uppdelat i två områden med en imponerande öppen spis. Den första delen består av loungen. Den andra leder till matsalen, liksom ett otroligt välmöblerat och modernt kök och frukostområde. Från samma våning ger det öppna området plats för ett vackert utomhusområde, som inkluderar den uppvärmda poolen och trädgårdarna, båda underhålls av gemenskapen och ger oslagbar utsikt över Medelhavet och La Concha -berget.

Första våningen har 5 stora sovrum, alla med egna badrum, vilket gör detta område till det perfekta området för avkoppling och för hela familjen.

Nedre våningen, också stor, är för närvarande uppdelad i flera områden: en biograf, ett gym och ett spelrum med en privat bar. Även från detta område kan du njuta av magnifik utsikt över bergen.

Villan har flera lagringsutrymmen, strategiskt fördelade i hela huset, samt ett helt privat garage för 2 fordon.

Bostadskomplexet, som det ingår i, erbjuder invånarna flera gemensamma pooler (öppna året runt), en inomhuspool och ett spa, för att ge dem de avkopplande stunder de vill utan att lämna sitt hem. Ett toppmodernt gym och en bra restaurang och bar med utsikt över poolerna finns också tillgängliga för invånarna. Urbaniseringen har conciergeservice och 24 -timmars bevakning.

Referens
R3920500
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Benahavís
Fastighetstyp
Fristående villa
Typ
Hus
TypId
2-1
Undertyp1
Fristående villa
UndertypId1
2-2
Sovrum
5
Badrum
5
Pris
1 795 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
639
Trädgård Tomt
939
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
Förort, Bergsby, Nära till golf, Nära till hamn, Nära till affärer, Nära till havet, Nära till stan, Nära skolor, Nära småbåtshamn, Urbanisation
Väderstreck
Söder
Skick
Perfekt
Pool
Privat pool, Inomhus pool, Uppvärmd pool
Klimatkontroll
Luftkonditionering
Utsikt
Havsutsikt, Bergsutsikt, Panorama utsikt, Trädgårdsutsikt, Utsikt pool
Egenskaper
Täckt terrass, Inbyggda garderober, Nära transport, Privat terrass, Takterass, Satellit TV, Gym, Spelrum, Förrråd, Tvättstuga, Eget badrum, Marmorgolv, Dubbelglas, Dygnsöppen reception, Källare, Fiber
Möblering
Fullt möblerad, Valfri
Kök
Fullt utrustad
Trädgård
Privat parkering, Anlagd trädgård, Lätt underhåll trädgård
Säkerhet
Gated Complex, Porttelefon, Larmsystem, 24 timmars säkerhet
Parkering
Täckt parkering, Mer än en parkering, Privat parkering
El, vatten, gas o telefon
Elektricitet, Drickbart vatten
Kategori
Fynd, Investering, Lyx, Modernt

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.