Fristående villa

Fristående villa

Spektakulär villa belägen i Urbanisering Marbesa bara 10 minuters promenad till stranden och de bästa strandbarerna och restaurangerna. Denna villa renoverades och byggdes om 2012 har 5 sovrum med badrum med eget badrum, toalett, panoramautsikt över havet och har alla orienteringar från andra våningen. Villan inuti har luftkonditionering varmt och kallt, golvvärme, stereo och ljud i varje rum, högkvalitativa sträcktak och första våningen har marmorgolv i varje rum och vardagsrum. På bottenvåningen har den en gästtoalett, ett sovrum med ett stort omklädningsrum med tillgång till trädgården på baksidan, badrum med eget badrum, ett rymligt vardagsrum i söderläge med utsikt över havet och poolen, köket och en stor glaserad matsal med tillgång till trädgården på baksidan och grillplatsen. När vi går upp en lyxig marmortrappa når vi första våningen som har ett vardagsrum med pentry, 3 sovrum med badrum med eget badrum och ett kontor eller kontor. Gå uppför trappan till höger hittar vi ett litet och mysigt vardagsrum med kök där du kan komma åt en stor terrass mot söder med panoramautsikt över havet, Marocko och Gibraltar. Denna terrass kan också användas till lunch utomhus och njuta av utsikten och sommarvärmen som erbjuds av Costa del Sol. Sedan hittar vi bifogat till samma vardagsrum ett av de viktigaste rummen med badrum med eget badrum och vacker utsikt över Gibraltarsundet och med tillgång till terrassen. Den första våningen har också ett stort sovrum med badrum med eget badrum där du kan komma åt 1 balkong mot norr och en stor terrass mot sydost och havsutsikt. Då hittar vi tillgång till ett rymligt vardagsrum eller kontor som har en terrass mot sydväst och havsutsikt från vilken vi kommer åt ett annat av huvudrummen med jacuzzi och ett badrum med stora inbyggda garderober. På andra våningen eller vinden hittar vi ett rum eller kontor med badrum med eget badrum och en stor terrass med solpaneler och panoramautsikt över hela Gibraltarsundet, Marocko som har alla riktningar. Denna terrass har ett förråd.
Utanför kan vi hitta ett stort garage som ligger på en låg nivå terrassen på bottenvåningen och poolen, sedan stora områden fulla av vegetation och trädgårdar som omger hela huset med växter och fruktträd. Utanför huset har ett poolområde som har oändlighet och värmesystem med direkt utsikt över havet där du kan njuta av solen hela dagen, grillplats och en stor utomhusterrass belägen i norra delen av huset med stora vegetationsområden och där du kommer åt tvättstugan samt en andra studiolägenhet för gästerna.
Denna gäststudio har golvvärme och luftkonditionering varmt och kallt ett rymligt och vackert inglasat vardagsrum eller vardagsrum med utsikt över trädgården, ett sovrum med omklädningsrum, lyxigt och modernt kök och ett badrum.
Utan tvekan ett mycket bra tillfälle om du vill bo på en rymlig, lugn plats med trädgårdar och fruktträd mycket nära havet och andra serviceområden.

Referens
R4026247
Byråreferens
DP086
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Marbesa
Fastighetstyp
Fristående villa
Typ
Hus
TypId
2-1
Undertyp1
Fristående villa
UndertypId1
2-2
Sovrum
5
Badrum
6
Pris
1 856 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
283
Terrass
24
Trädgård Tomt
875
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
Strandnära, Nära till affärer, Nära till havet, Nära till stan, Nära skolor, Nära småbåtshamn, Urbanisation
Väderstreck
Norr, Öst, Sydöst, Söder, Sydväst, Väst
Skick
Bra, Ok
Pool
Privat pool, Uppvärmd pool
Klimatkontroll
Luftkonditionering, Varm A / C, Kall A / C, Öppen spis, Golvvärme, Golvvärme badrum
Utsikt
Havsutsikt, Bergsutsikt, Panorama utsikt, Trädgårdsutsikt, Utsikt pool, Utsikt gård, Stadsutsikt
Egenskaper
Inbyggda garderober, Nära transport, Privat terrass, Satellit TV, WiFi, Gästlägenhet, Förrråd, Tvättstuga, Eget badrum, Marmorgolv, Jacuzzi, Grillplats, Dubbelglas, Domotik, Nära restaurang, Fiber
Möblering
Delvis möblerad, Valfri
Kök
Delvis utrustat
Trädgård
Privat parkering
Säkerhet
Elektriska persienner, Porttelefon, Larmsystem, Safe
Parkering
Garage, Privat parkering
El, vatten, gas o telefon
Elektricitet, Drickbart vatten, Telefon
Kategori
Lyx

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.