Fristående villa

Fristående villa

Denna utsökta villa ligger i hjärtat av golfdalen i Nueva Andalucía, i ett privilegierat bostadsområde med avskildhet och mycket lugnt.

En verkligt speciell fastighet designad med material av högsta kvalitet och finaste uppmärksamhet på detaljer, inuti huset har: en stor välkomnande hall, sex vackra sovrum med inbyggda garderober, fem lyxiga badrum med jacuzzi, en gästtoalett, ett generöst stort vardagsrum med öppen planlösning med en elegant öppen spissalong, lounge, stor matplats, bibliotek och arbetshörna, ett fullt utrustat gourmetkök med en rymlig separat matsal och en separat gästlägenhet. Utanför, den fantastiska subtropiska trädgården med en stor pool, bekväma sol- och relaxområden för att njuta av Marbellas utmärkta klimat året runt.

Detta fantastiska mästerverk är en ny nivå av excellens med direkt tillgång till Real Golf Club Las Brisas, och en kort bilresa till den berömda Puerto Banús med flera trendiga restauranger, designerbutiker och superyachter, som erbjuder lyxigt medelhavsliv när det är som bäst. Stor möjlighet till investeringar.

Referens
R3997450
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Nueva Andalucía
Fastighetstyp
Fristående villa
Typ
Hus
TypId
2-1
Undertyp1
Fristående villa
UndertypId1
2-2
Sovrum
6
Badrum
5.5
Pris
3 350 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
854
Terrass
84
Trädgård Tomt
1643
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Läge
Frontline Golf, Nära till golf, Nära till hamn, Nära till affärer, Nära till havet, Nära till stan, Nära skolor, Urbanisation
Väderstreck
Söder, Väst
Skick
Perfekt
Pool
Privat pool
Klimatkontroll
Luftkonditionering, Varm A / C, Kall A / C, Öppen spis, Golvvärme badrum
Utsikt
Golfutsikt, Trädgårdsutsikt, Utsikt pool
Egenskaper
Täckt terrass, Nära transport, Privat terrass, Satellit TV, WiFi, Bastu, Gästlägenhet, Förrråd, Trägolv, Marmorgolv, Jacuzzi, Grillplats, Dubbelglas, Källare
Parkering
Parkering under markplan, Garage, Mer än en parkering
El, vatten, gas o telefon
Elektricitet, Drickbart vatten
Kategori
Golf, Lyx, Återförsäljning

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.