Fristående villa

Fristående villa

Denna lyxiga och moderna fastighet ligger i ett exklusivt nytt gated komplex, beläget i ett av de mest eftertraktade områdena i The Golden Mile. Mycket kort promenad till det kommersiella centrumet och stranden.

Denna hörnlägenhet i duplex på bottenvåningen liknar en villakänsla mer än något annat med privat trädgård och pool.

Denna bostad har dubbelstorlek vardagsrum med verkligt generösa utrymmen, ett extra stort kök i öppen planlösning fullt utrustat med Gaggenau-apparater av högsta kvalitet. Perimeter omslutande terrasser med ett exceptionellt och privat utomhusutrymme inklusive en privat trädgård och pool med inbyggd jetmassage. Den har också ett utomhusgym med markisinstallation. Insidan och utsidan för denna spektakulära fastighet erbjuder en exklusiv inredning och anpassade möbler genomgående.

Den har 4 sovrum med eget badrum och ett separat gästtoalett. För att lägga till allt detta, på den lägre nivån har du mycket mer: Fullt utrustad barinstallation, ett mycket speciellt vintage biljardbord och hemmabiolounge också. Bostaden kan nås från både entréplan och nedre plan samt från trädgården. Det finns ett privat och täckt garage för 2 bilar.

Projektet rymmer bekvämligheter i världsklass som; Helt integrerat spa, elitfitnesscenter från Techno-gym, Social Club, Gastro Bar, Co-working space, barnklubb och sportcenter (basket inomhus, golfsimulator, crossfit, yoga, pilates, etc)

De gemensamma utrymmena erbjuder en naturlig design som möter symbolen för mode genom den raffinerade och precisa stilen hos FENDI CASA. Medan Marbella erbjuder otaliga avlat, tar det ledningen när det gäller att tillhandahålla några av de mest exklusiva och exceptionella bekvämligheterna i området.

Referens
R4053277
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
The Golden Mile
Fastighetstyp
Fristående villa
Typ
Hus
TypId
2-1
Undertyp1
Fristående villa
UndertypId1
2-2
Sovrum
4
Badrum
4.5
Pris
3 890 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
500
Terrass
157
Slå samman
Ja
Trädgård
Nej
Läge
Försäljningsområde, Nära till golf, Nära till hamn, Nära till affärer, Nära till havet, Nära till stan, Nära skolor, Nära småbåtshamn, Urbanisation
Skick
Perfekt, Ny konstruktion
Pool
Privat pool
Klimatkontroll
Luftkonditionering, Varm A / C, Kall A / C, Öppen spis, Golvvärme, Golvvärme badrum
Utsikt
Havsutsikt, Bergsutsikt, Trädgårdsutsikt, Utsikt pool
Egenskaper
Täckt terrass, Inbyggda garderober, Nära transport, Privat terrass, ADSL / WIFI, Gym, Bastu, Spelrum, Förrråd, Tvättstuga, Eget badrum, Bar, Grillplats, Dubbelglas, Dygnsöppen reception, Källare
Möblering
Fullt möblerad
Kök
Fullt utrustad
Trädgård
Gemensam trädgård, Privat parkering
Säkerhet
Gated Complex, Elektriska persienner, Porttelefon, Larmsystem, 24 timmars säkerhet
El, vatten, gas o telefon
Elektricitet, Drickbart vatten
Kategori
Lyx, Modernt

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.