Fristående villa

Fristående villa

Denna magnifika villa ligger i den prestigefyllda och mycket eftertraktade urbaniseringen av La Sierrezuela i Mijas Costa. Bara 7 minuters bilresa till den livliga semesterorten Fuengirola med sina prisbelönta stränder men bara 10 minuters bilresa till den pittoreska vita byn Mijas.

Villa Carmen byggdes 2000 och kombinerar smakfull medelhavsinredning med lyxiga ytor. Beläget på en upphöjd tomt på 2500 kvm och byggd 600 kvm med en privat uppvärmd söderläge inhägnad pool, omgiven av perfekt välskötta trädgårdar och en mängd tropiska växter och fruktträd. Stora, vackra, skuggiga terrasser på denna nivå är perfekta för att underhålla familj och vänner vid grillen och poolen.

Ingången till villan är genom en privat uppfart där man lätt kan parkera flera biler på gården och under tak. Bottenvåningen har utformats med omtanke för att förutse behoven hos en modern familj. Med breda svepande korridorer leder golvet till ett rymligt vardagsrum med välvt tak samt ett stort hemtrevligt kök komplett med frukostbar och separat skafferi.

Denna våning innehåller också tre stora sovrum, alla med egna badrum och klädkammare och värdeskåp. Ett vackert tillskott på denna våning är det stora kontoret / biblioteket. I hela huset finns luftkonditionering och väggmonterade värmare.

Den första våningen består av ytterligare två sovrum, badrum och kök vardagsrum perfekt för besökande familj eller kan också användas som fristående privat gästlägenhet med solig terrass.

För de som behöver personalboende eller en potentiell affärs-B&B kommer detta underbara hem med två helt separata lägenheter på 75 kvm vardera. Var och en består av två sovrum, badrum, vardagsrum och kök. Ägarna hyr dessa individuellt året runt och drar nytta av en genomsnittlig attraktiv årsinkomst på 17000 euro per år.

Ägarna ansåg att det var viktigt för huset att vara självförsörjande med verktyg och installerade nyligen en privat vattenbrunn som producerar tillräckligt med vatten för huset för att eliminera behovet av ett externt vattenföretag. Dessutom är den fullt utrustad med det senaste inom solteknik och producerar för närvarande mer el än vad som kan användas och drar nytta av en extra inkomst från elföretaget.

Sammantaget har detta hem en känsla av rymd och storhet med högsta kvalitet och och finish. Detta exceptionellt eleganta hus erbjuder verkligen allt du kan behöva för ett vackert familjehem.

Referens
R3886729
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Mijas Costa
Fastighetstyp
Fristående villa
Typ
Hus
TypId
2-1
Undertyp1
Fristående villa
UndertypId1
2-2
Sovrum
9
Badrum
6
Pris
1 800 000 EUR
Original pris
1 800 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
600
Terrass
200
Trädgård Tomt
2500
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Miljö
Nära golfbana, Nära till affärer, Nära staden, Nära till skolor
Position
Öst, Sydöst, Söder, Sydväst, Väster
Skick
Utmärkt, Nyrenoverad, Nyrenoverad
Pool
Privat, Uppvärmd
Klimatanläggning
Luftkonditionering, Luftkonditionering, värme, Centralvärme, Öppen spis
Utsikt
Hav, Panorama, Trädgård, Pool
Funktioner
Täckt terrass, Inbyggda garderober, Nära kollektivtrafik, Privat terrass, Solterrass, Gästlägenhet, Gästhus, Förråd, Grovkök, En-suite badrum, Marmorgolv, Dubbelglasfönster, Personalboende, Fiberoptisk Internet
Möbler
Tillval
Kök
Fullt utrustat
Trädgård
Privat, Anlagd, Lättskött
Säkerhet
Porttelefon, Larmsystem
Parkering
Garage, Täckt, Fler än en, Privat
Allmännytta
Elektricitet
Kategori
Lyx, Återförsäljning

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.