Fristående villa

Fristående villa

Denna imponerande villa ligger i ett av de mest exklusiva områdena på Costa Del Sol: Sierra Blanca. Det är en lyxig urbanisering, mycket tyst, i hjärtat av La Milla de Oro, med 24 -timmars säkerhet. En av dess huvudsakliga egenskaper är att dess invånare kan njuta av otrolig direkt utsikt över berget "La Concha", förutom att ha (precis bredvid det) en av de mest internationellt kända skolorna: "Colegio Swans".
Själva villan har skapats för att vara ett "hem", inte bara ett hus. Dess fördelning består av 2 våningar och källaren, som erbjuder alla områden gott om plats och spektakulär panoramautsikt.
Bottenvåningen består av en bred korridor, som passerar genom två otroliga uteplatser, tills du når det stora vardagsrummet med öppen spis, relaxavdelning med TV, separat matplats och tillgång till panoramaterrasserna, där du kan njuta av det fina vädret. Costa del Sol erbjuder. Utöver detta kan vi hitta ett mycket stort fullt utrustat kök med alla verktyg, samt två gäst sovrum med eget badrum och flera terrasser. Alla utrymmen har vacker utsikt över trädgården och infinitypoolen.
På övervåningen kan vi hitta en mycket rymlig master -svit med eget badrum, samt ett riktigt stort omklädningsrum, även eget badrum, och en privat terrass med panoramautsikt. Som det enda rummet på översta våningen har denna svit en speciell funktion: integritet.
Nedre våningen (källaren) fördelas i ett stort förråd, ett område som används som tvättstuga, ett maskinrum och ett stort dubbelgarage.
Hela villan har varm / kall luftkonditionering, golvvärme (i hela huset) och ett larm.

Referens
R3934750
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Sierra Blanca
Fastighetstyp
Fristående villa
Typ
Hus
TypId
2-1
Undertyp1
Fristående villa
UndertypId1
2-2
Sovrum
3
Badrum
3
Pris
5 500 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
595
Terrass
500
Trädgård Tomt
2460
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
Stad, Förort, Nära till golf, Nära till hamn, Nära till affärer, Nära till havet, Nära till stan, Nära skolor, Nära småbåtshamn, Urbanisation
Väderstreck
Söder
Skick
Perfekt
Pool
Privat pool
Klimatkontroll
Luftkonditionering, Öppen spis, Golvvärme
Utsikt
Bergsutsikt, Panorama utsikt, Trädgårdsutsikt, Utsikt pool
Egenskaper
Täckt terrass, Inbyggda garderober, Nära transport, Privat terrass, Takterass, Förrråd, Tvättstuga, Eget badrum, Marmorgolv, Grillplats, Dubbelglas, Källare, Fiber
Möblering
Fullt möblerad, Ej möblerad, Valfri
Kök
Fullt utrustad
Trädgård
Privat parkering, Anlagd trädgård, Lätt underhåll trädgård
Säkerhet
Gated Complex, Porttelefon, Larmsystem, 24 timmars säkerhet, Safe
Parkering
Garage, Mer än en parkering
El, vatten, gas o telefon
Elektricitet, Drickbart vatten
Kategori
Investering, Lyx

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.