Fristående villa

Fristående villa

Denna eleganta och avskilda egendom är designad av den lokala Marbella-arkitekten, Miguel Tobal, och ligger i ett av Nueva Andalucias mest privata och önskvärda gated community i La Quinta. Den magnifika uppfarten, som ligger i slutet av en cul-de-sac, följs av en vacker porte-cochère som leder dig till en villa på 1 700 m2. En hall med dubbel höjd har utsikt över de viktigaste bostadsområdena och öppnar mot en vacker Bermuda-trädgård och ett poolområde med unik panoramautsikt över havet och bergen.

Utanför hittar du en enorm täckt terrass med flera olika sitt- och matplatser – en idealisk miljö för avkoppling! Den uppvärmda saltvattenpoolen med en fantastisk stenkaskadfunktion åtföljs av ett lusthus med ett utomhuskök och grillplats. Den här huvudsakliga mittpunkten i denna fastighet är ett öppet galleri med två bibliotek med utsikt över vardagsrummet med takhöjd som leder till ett stort och rymligt lantkök med de senaste apparaterna, tillsammans med en vacker matsal.

Bottenvåningen har också ett rymligt vardagsrum tillsammans med fyra sovrum med eget badrum, som leder in i sovrummet och erbjuder en elegant klädkammare och ett fantastiskt badrum med några av de bästa panoramautsikt över havet på Costa del Sol. På den lägre nivån hittar du funktioner som ett stort underhållningsrum, ett biljardrum och en biograf, tillsammans med två sovrum med eget badrum och en personalsalong. Fastigheten har ett garage med 11 bilar, ett spaområde med en inomhuspool, en bastu och ett turkiskt bad och ett fullt utrustat gym.

Fastigheten erbjuder också funktioner som 40 centimeter tjocka väggar med dubbelisolering, elektrisk golvvärme i badrummen, vattenburen golvvärme i resten av fastigheten, snickeri i masterklass, ett vattenreningssystem, dubbelglasade säkerhetsfönster, solpaneler , domotik, ett inbäddat ljudsystem, ett säkerhetssystem och ett kommersiellt standardrum.

Referens
R3643751
Byråreferens
R3643751
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Nueva Andalucía
Fastighetstyp
Fristående villa
Typ
Hus
TypId
2-1
Undertyp1
Fristående villa
UndertypId1
2-2
Sovrum
8
Badrum
9
Pris
11 950 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
2000
Trädgård Tomt
24000
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
Nära till golf, Nära till hamn, Nära till stan, Nära skolor
Väderstreck
Sydöst
Skick
Bra
Pool
Privat pool
Klimatkontroll
Luftkonditionering, Centralvärme, Öppen spis, Golvvärme
Utsikt
Havsutsikt, Bergsutsikt, Utsikt landskap, Panorama utsikt, Trädgårdsutsikt
Egenskaper
Täckt terrass, Inbyggda garderober, Privat terrass, Gym, Tennisbana, Förrråd, Tvättstuga, Marmorgolv, Jacuzzi, Grillplats, Dubbelglas
Möblering
Fullt möblerad, Valfri
Kök
Fullt utrustad
Trädgård
Privat parkering
Säkerhet
Porttelefon, Larmsystem, 24 timmars säkerhet
Parkering
Privat parkering
Kategori
Lyx

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.