Fristående villa

Fristående villa

Belägen på toppen av Sierra Blanca, en av Marbellas mest prestigefyllda och exklusiva egendomar, har denna fantastiska villa i andalusisk stil en fantastisk panoramautsikt över Medelhavet.
Sierra Blanca är verkligen en av de bästa platserna, och är ett säkert villakvarter som erbjuder avskildhet och lugn men ändå befinner sig bara en kort bilresa till Marbellas centrum.
Villan är byggd över 3 våningar och med fantastiska kvaliteter och material genomgående och erbjuder en tidlös och sofistikerad design.
Från naturstensuppfarten ser vi mot entréns fasad med ett välkomnande vatteninslag och den fantastiska entréverandan med antik ytterdörr. Uppfarten fortsätter förbi huset för att gå ner till dubbelgaraget på andra sidan huset.
Entréhallen med gästtoalett avstängd, erbjuder en omedelbar wow-effekt med en funktionstrappa, dubbel höjd i tak och fantastiska marmorgolv.
Vardagsrummet är stort med en salong, en lounge med öppen spis samt en upphöjd matsal. Alla dessa områden i vardagsrummet har direkt tillgång till den rymliga täckta terrassen genom högkvalitativa träramade fönster.
Köket, idealiskt placerat bredvid matsalen och på andra sidan entrén, är fullt utrustat och har en egen frukosthörna.
Denna våning har också ett gästrum med privat terrass och utsikt över trädgården, ett annat sovrum som för närvarande används som kontor och ett badrum med badkar.
På övervåningen har vi en rymlig landning som leder ytterligare 2 gästrum, varav har en fransk balkong men båda med eget badrum och underbar utsikt ner mot kusten.
Slutligen har vi det dubbelstora sovrummet med omklädning och eget badrum samt en stor privat terrass med den mest spektakulära utsikten till La Concha i öst, Medelhavet och till och med Gibraltar och den afrikanska kusten bortom.
På nedervåningen har vi det tidigare nämnda dubbelgaraget med maskinrummet, tvättutrymmet och gott om förvaringsutrymmen.
Det finns också en fristående lägenhet på denna våning med 2 sovrum, ett badrum, vardagsrum och kök. Slutligen ett annat badrum nära den direkta ingången från utsidan till denna våning.

Fastigheten har en lummig uppvuxen trädgård med mysigt lusthus och en vacker pool, allt tillsammans en verkligt magnifik egendom!

AC Varm/Kall
Golvvärme

Referens
R3956659
Byråreferens
CV337
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Sierra Blanca
Fastighetstyp
Fristående villa
Typ
Hus
TypId
2-1
Undertyp1
Fristående villa
UndertypId1
2-2
Sovrum
7
Badrum
6.5
Pris
4 900 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
763
Terrass
130
Trädgård Tomt
1987
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
Nära till golf, Nära till hamn, Nära till affärer, Nära till havet, Nära skolor, Urbanisation
Väderstreck
Söder
Skick
Perfekt
Pool
Privat pool
Klimatkontroll
Luftkonditionering, Öppen spis, Golvvärme
Utsikt
Havsutsikt, Bergsutsikt, Panorama utsikt, Trädgårdsutsikt, Utsikt pool
Egenskaper
Täckt terrass, Inbyggda garderober, Privat terrass, Gästlägenhet, Förrråd, Eget badrum, Marmorgolv, Jacuzzi, Dubbelglas, Personal bostad
Möblering
Valfri
Kök
Fullt utrustad
Trädgård
Privat parkering
Säkerhet
Porttelefon, Larmsystem, 24 timmars säkerhet
Parkering
Garage, Mer än en parkering
El, vatten, gas o telefon
Elektricitet, Drickbart vatten, Telefon
Kategori
Lyx, Återförsäljning

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.