Fristående villa

Fristående villa

Beläget i Lomas de Marbella Club, en prestigefylld urbanisering på Golden Mile. Det är en mycket tyst enklav med omedelbar tillgång från motorvägen AP-7 till alla sevärdheter i staden och på Costa del Sol.
Privilegerat läge som placerar dem 10 minuter från centrum av Marbella, 40 km från Malagas internationella flygplats, 50 km från AVE-stationen och 85 km från Gibraltars flygplats.
Den inhägnade urbaniseringen Las Lomas del Marbella Club anses elit och är en av de bästa adresserna i södra Spanien.
Det är ett av de mest populära lyxbostadsområdena i Marbella, som bibehåller sitt eleganta och ursprungliga utseende, med rymliga och perfekta grönområden, 24 timmars bevakning, livskvalitet och arkitektur.
Dess läge norr om Golden Mile, framför den romerska bron och nära den kungliga moskén med sin imponerande andalusiska arabiska arkitektur, gör det till ett privilegierat område.
Denna urbanisering välkomnar alla typer av lokala och internationella kändisar, spanska adelsmän och europeiska eliter, eftersom det är en mycket exklusiv urbanisering med de dyraste villorna och herrgårdarna i området.
Å andra sidan ligger urbaniseringen nära ett mytiskt 5* hotell, restauranger med Michelinstjärnor, många golfbanor och internationella skolor, Marbella och Puerto Banús. Brett utbud av modebutiker, restauranger och nattliv.
Fyra villor designade med högsta standard för kvalitet och lyx, med energisystem och egenskaper hos den mest avantgardistiska arkitekturen.
Skönhet, elegans och komfort kännetecknar dessa villor i söderläge, både klassiska och moderna till utseendet, med överlägsna kvaliteter och exceptionella material.
Villorna har ett högt läge som tillsammans med sin orientering erbjuder en vacker utsikt över både havet och berget La Concha. När man kommer in i villorna finns en mycket rymlig utomhusparkering dekorerad med en vattenfontän som ger en elegant touch och karaktär till entrén.
Villorna har en trädgård som omger dem, med grönområden och dekorerade med en mängd olika blomväxter och palmer som ger färg och rörelse.
Den uppvärmda saltvattenpoolen har både en täckt och oövertäckt terrass och ett elegant område med hängmatta som inbjuder dig att njuta av det fina vädret i Marbella med familj och vänner och även avskildheten på tomten.
Villorna är väl tilltagna när det gäller layout, fördelade på 3 våningar och ett solarium för att skapa en utsökt smakfull bostad med 6 sovrum med flera underhållande områden.
Tillgången till villan är imponerande tack vare dess dubbla takhöjd och stora samtida pelare. När du kommer in i villan har huvudvåningen ett stort utrymme uppdelat i flera områden, ett av dem med en stor öppen spis, matplats och vardagsrum. Det fullt utrustade köket med toppmoderna apparater har en skräddarsydd ö. Hela anläggningen har tillgång till terrasser, trädgård och pool, med områden att koppla av och ha kul.
Den övre våningen består av 3 sovrum med badrum och omklädningsrum med eget badrum. Det stora sovrummet med tillgång till den stora terrassen har en spektakulär utsikt över poolen och havet.
Den attraktiva källaren har parkeringsplats för 3 bilar, tvättstuga och personallägenhet med smutsigt kök och direkt hiss till köket på entréplan. Dessutom finns det på denna våning ytterligare 2 sovrum med naturligt ljus, perfekt för gäster.
Förutom de underhållande ytorna i trädgården finns på husets översta våning ett solarium med plats för ett utegym med glasgardiner och fantastiska täckta och avtäckta loungeområden. Denna våning har privilegierad utsikt över havet tack vare sin höjd.

Referens
R3735400
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Marbella
Fastighetstyp
Fristående villa
Typ
Hus
TypId
2-1
Undertyp1
Fristående villa
UndertypId1
2-2
Sovrum
5
Badrum
6
Pris
6 400 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
615
Terrass
343
Trädgård Tomt
1489
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
Nära till golf, Nära till affärer, Nära till stan, Nära skolor, Urbanisation
Väderstreck
Söder
Skick
Perfekt
Pool
Privat pool, Uppvärmd pool
Klimatkontroll
Luftkonditionering, Varm A / C, Kall A / C, Öppen spis, Golvvärme badrum
Utsikt
Havsutsikt, Bergsutsikt, Panorama utsikt, Trädgårdsutsikt, Utsikt pool
Egenskaper
Täckt terrass, Hiss, Inbyggda garderober, Nära transport, Privat terrass, Takterass, Satellit TV, WiFi, Gym, Bastu, Gästlägenhet, Förrråd, Tvättstuga, Eget badrum, Handikappanpassat, Marmorgolv, Jacuzzi, Grillplats, Dubbelglas, Domotik, Personal bostad, Källare, Fiber
Möblering
Delvis möblerad, Valfri
Kök
Fullt utrustad
Trädgård
Privat, Anlagd trädgård, Lätt underhåll trädgård
Säkerhet
Gated Complex, Elektriska persienner, Porttelefon, Larmsystem, 24 timmars säkerhet, Safe
Parkering
Garage, Mer än en parkering, Privat parkering
El, vatten, gas o telefon
Elektricitet
Kategori
Golf, Fritidshus, Investering, Lyx, Modernt

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan