Fristående villa

Fristående villa

Vacker funktionsrik villa med 5 sovrum belägen i det nedre området Pinos de Alhaurin gångavstånd till centrum av Alhaurin de la Torre. Med sin vackert anlagda trädgård och pool, och ett hem byggt av högkvalitativa material, är denna fastighet ett underbart hem för året runt boende eller ett fantastiskt fritidshus.
Huset är fördelat enligt följande:
Du kommer in i hemmet från gatan genom en yttergrind eller den elektriska grinden med din bil. Det finns gott om parkeringsplatser för flera bilar och mer än tillräckligt med utrymme för en husbil att parkera längs sin långa bilväg. Huset har även ett garage som har plats för 2 bilar. Den enorma trädgården leder upp till husets ingång. Trädgården på baksidan kan nås från en sidoväg där du hittar en stor pool samt sommarkök och toalett, perfekt för sommarens grillar.
Inuti hittar du på bottenvåningen ett stort och öppet vardagsrum/matsal med öppen spis, välutrustat och rymligt kök som leder ut till poolområdet och ett grovkök med toalett. På denna våning finns det stora sovrummet vars dubbeldörrar leder ut till den täckta terrassen vid poolen. Detta rum med eget badrum har ett mycket stort duschrum med toalett samt en klädkammare.
På övervåningen har vi 2 bra sovrum och ett delat badrum. Båda sovrummen erbjuder fantastisk utsikt över den omgivande landsbygden.
På nedre plan finns ett förråd och ytterligare 3 sovrum, ett med toalett och ett annat dubbelrum som kan användas som sovrum, spelrum, biorum etc. Det finns fönster i vart och ett av dessa rum som ger naturliga ljus. Från denna våning har du tillgång till garaget, med plats för två bilar och det finns ytterligare ett förråd.
Huset har även elektrisk grind och garageport, luftkonditionering i hela marken och första våningen, radiatorer i korridorerna, fönsterluckor och fönstermyggnät, jacuzzi, inbyggda garderober och många förvaringsutrymmen i hela hemmet. Ägarna har också installerat solpaneler och termosvattenuppvärmningssystem som har visat sig vara riktigt effektiva för att minska energikostnaderna. Den här fastigheten är helt ny på marknaden och det finns en videorundtur i huset på begäran.

Referens
R4101820
Byråreferens
RC2177
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Alhaurín de la Torre
Fastighetstyp
Fristående villa
Typ
Hus
TypId
2-1
Undertyp1
Fristående villa
UndertypId1
2-2
Sovrum
5
Badrum
4
Pris
699 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
312
Trädgård Tomt
1362
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
Stad, Förort, Landsbygd, Nära till affärer, Nära till stan, Nära skolor, Nära till skog, Urbanisation
Väderstreck
Norr, Öst, Söder, Väst
Skick
Perfekt
Pool
Privat pool
Klimatkontroll
Luftkonditionering, Varm A / C, Öppen spis
Utsikt
Bergsutsikt, Utsikt landskap, Panorama utsikt, Trädgårdsutsikt, Utsikt pool, Stadsutsikt, Skogsutsikt, Utsikt gata
Egenskaper
Täckt terrass, Inbyggda garderober, Nära transport, Privat terrass, Satellit TV, WiFi, Spelrum, Förrråd, Tvättstuga, Eget badrum, Jacuzzi, Grillplats, Dubbelglas, Nära kyrkan, Källare, Fiber
Möblering
Valfri
Kök
Fullt utrustad
Trädgård
Privat, Anlagd trädgård, Lätt underhåll trädgård
Säkerhet
Larmsystem
Parkering
Garage, Täckt parkering, Mer än en parkering, Privat parkering
El, vatten, gas o telefon
Elektricitet, Drickbart vatten, Telefon, Solcellspaneler, Uppvärmning av solvatten
Kategori
Fritidshus, Investering, Lyx, Återförsäljning, Modernt

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan