Fristående villa

Fristående villa

Rymlig villa med 5 sovrum belägen i El Coto – Mijas Costa

Beläget i en privilegierad och unik miljö på Costa del Sol.El Coto är ett populärt område i Mijas Costa på grund av dess närhet till Fuengirola (endast 4 km) men samtidigt bor du i ett väldigt lugnt och privat område alldeles intill fältet. Denna stora villa representerar ett perfekt familjehem. De traditionella exteriörkomplementen i kombination med husets moderna interiör gör detta hus till en speciell möjlighet där du kan förverkliga dina egna projekt.

Nyligen renoverat i skandinavisk stil bör nämnas att en del arbeten återstår att slutföra. Exempelvis färdigställande av 2 badrum och byte av några av fönster och innerdörrar. Materialet för det pågående arbetet är redan inköpt och kommer att inkluderas. Den beräknade kostnaden för det pågående arbetet är cirka 15 000 euro

Som en extra funktion kan du få bra hyresintäkter från denna villa med en helt fristående källarlägenhet med privat tillgång.

Det finns ett stort underjordiskt utrymme under poolen på 147 m2, som inte är i ordning ännu, men kan byggas i många alternativ, vinkällare, gym. Det är en rymlig extra för det du behöver.

Inom gångavstånd från tjänster, stormarknader och restauranger, denna plats i El Coto är en av de mest eftertraktade i Mijas Costa. Jag rekommenderar det starkt att se.!

Villan är fördelad enligt följande:

Plan 2: Entréhall och gästtoalett. Direkt till vänster finns ett fullt utrustat kök i öppen planlösning som ansluter till det ljusa vardagsrummet och matsalen. Separat har ni en stor tvättstuga med gott om förvaringsutrymme. Från köket har du en trappa som leder ner till en stor terrass med privat trädgård och en stor uppvärmd pool förberedd för ett saltvattensystem.

3:e våningen: Den består av totalt 3 sovrum och 2 badrum. Från det stora sovrummet kan du njuta av en privat terrass med panoramautsikt över havet/bergen. En-suite badrum med ett fint omklädningsrum. Två andra stora sovrum som delar det andra badrummet.

1:a våningen: En trappa tar dig till den nyrenoverade fristående lägenheten med ett fullt utrustat kök, vardagsrum och 2 sovrum och 2 badrum. Från köket har du direkt tillgång till trädgården och poolområdet.

Referens
R4060105
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Mijas Costa
Fastighetstyp
Fristående villa
Typ
Hus
TypId
2-1
Undertyp1
Fristående villa
UndertypId1
2-2
Sovrum
5
Badrum
5
Pris
635 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
284
Terrass
47
Trädgård Tomt
442
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
Förort, Urbanisation
Väderstreck
Sydöst
Skick
Bra
Klimatkontroll
Luftkonditionering
Utsikt
Havsutsikt, Panorama utsikt, Trädgårdsutsikt, Utsikt pool
Egenskaper
Täckt terrass, Privat terrass, Takterass, Tvättstuga
Möblering
Valfri
Kök
Fullt utrustad
Trädgård
Privat parkering
Parkering
Garage, Mer än en parkering

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.