Lägenhet på mellanplan

Lägenhet på mellanplan

Att gå upp på morgonen vid havet och kunna känna havsbrisen att säga god morgon är något som inte kan kännas varje dag, om du inte bor i denna underbara fastighet som kan erbjuda dig detta och mycket mer.

Intill småbåtshamnen består huset av två angränsande lägenheter, ursprungligen med två och tre sovrum vardera, vilket ger totalt 5 sovrum, 3 badrum och en toalett.
Denna ursprungliga distribution skulle kunna återupprättas utan problem om en reform genomfördes, därför har den stor potential, att kunna delas upp igen i två oberoende våningar; både för att leva och för investeringar är det mycket intressant, även om den ursprungliga fördelningen kan bibehållas, vilket skulle vara följande:
Entréhall, vardagsrum med tillgång till terrassen med havsutsikt, söderläge, separat utrustat kök och grovkök, ett sovrum som nu används som läsrum och bibliotek, med tillgång till en annan separat terrass i västerläge; sedan, genom distributionskorridoren finner vi tre sovrum, två av dem dubbla, det största med eget badrum, en annan person, som för närvarande används som kontor och ett annat komplett badrum, sovrummen har tillgång till en annan fristående terrass, av en totalt tre terrasser som den har, förutom att huset ligger i hörnet mot söder och väster, ger mycket ljus och underbar fri utsikt över havet. Dessutom har huset ett förråd och ett ganska stort garage, som kan parkera upp till två bilar om de inte är särskilt stora, tillträdet till det är ganska enkelt och bekvämt. Det är en lyx och nödvändigt att kunna ha din stora privata parkeringsplats i centrum och intill stranden för att inte bryta harmonin som du kommer att känna när du njuter av detta hem vid havet och har alla transporttjänster , buss och tåg, småbåtshamn, affärer, stormarknader, apotek, vårdcentral, skolor, etc. allt som en stadskärna kan erbjuda dig utan att behöva resa med bil. 20 minuter från flygplatsen är det mycket bra förbindelser och du tar dig enkelt runt med alla tillgängliga vägförbindelser, bara ett steg från Marbella, La Cala, Benalmádena, Torremolinos och hela Costa del Sol.
Begär mer information utan förpliktelser.
"Enligt dekret från Junta de Andalucía 218-2005 av den 11 oktober rapporteras det att kostnader för notarie, register och ITP inte är inkluderade i priset"

Referens
R4020232
Byråreferens
VEJ4.1
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Fuengirola
Fastighetstyp
Lägenhet på mellanplan
Typ
Lägenhet
TypId
1-1
Undertyp1
Lägenhet på mellanplan
UndertypId1
1-4
Sovrum
4
Badrum
2
Pris
559 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
200
Terrass
20
Parkering
Ja
Läge
Stad, Strandnära, Hamn, Nära till golf, Nära till hamn, Nära till affärer, Nära till havet, Nära skolor, Småbåtshamn, Nära småbåtshamn, Urbanisation
Väderstreck
Söder, Sydväst, Väst
Skick
Bra
Utsikt
Havsutsikt, Utsikt strand, Utsikt hamn, Panorama utsikt, Utsikt pool
Egenskaper
Hiss, Inbyggda garderober, Nära transport, Privat terrass, Förrråd, Tvättstuga, Dubbelglas, Transfer buss, Nära moskén, Nära kyrkan, Fiber
Möblering
Delvis möblerad
Kök
Fullt utrustad
Säkerhet
Gated Complex, Porttelefon, 24 timmars säkerhet
Parkering
Parkering under markplan, Garage, Privat parkering
El, vatten, gas o telefon
Elektricitet, Drickbart vatten, Telefon, Gas
Kategori
Beachfront, Fritidshus, Investering

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.