Lägenhet på mellanplan

Lägenhet på mellanplan

Vi är stolta över att kunna erbjuda den vackraste lägenheten i den välkända Los Monteros Hill Club. På grund av sitt läge i komplexet erbjuder denna lägenhet med 2 sovrum en överväldigande panoramautsikt över "hela" Costa del Sol med Marbella vid foten, kustlinjen, Medelhavet till Afrika och naturligtvis med massor av grön natur eftersom det är en hörnlägenhet. Naturen spelar en viktig roll med de nuvarande invånarna, därav den vackra "murträdgården" de har skapat vid husets entré, som underhålls av samhället. Det konstnärliga paret (arkitekt och konstnär) som erbjuder huset har förvandlat det till ett underbart hem och har verkligen tänkt på alla detaljer, så att levnadsnöjet syns i varje hörn och bakom varje dörr.
Entrén leder till det mycket rymliga vardagsrummet och matsalen, mycket smakfullt inredd, med utsikt åt nästan alla väderstreck (sydväst) och omgiven av många utomhusytor med stora fönster, som släpper in mycket ljus. Från matsalen och vardagsrummet finns direkt tillgång till den enorma terrassen på över 100 m2, där även ett rymligt 'uterum' på 38 m2 har skapats. Denna rymliga uteplats har både soldränkta ytor och skuggiga ytor.
Det mycket rymliga och lyxigt utrustade köket med all tänkbar utrustning nås från matsalen med utsikt över den vackert anlagda 'väggträdgården'. Fönstret i grovköket kan öppnas helt och föreslår då ett öppet utrymme och ger därför ett rymligt intryck.
Lägenheten har 2 rymliga och mycket vackra sovrum, alla med ett stort och vackert lyxigt badrum. Från det stora sovrummet kan du även komma in på terrassen i söderläge.
Huset briljerar i vackra detaljer och är väl värt ett besök. Alla rum har golvvärme och individuellt reglerbar luftkonditionering (H/C). Alla stora fönster och skjutdörrar har elektriska persienner och markiser.
Det finns en privat parkeringsplats i garaget och ett stort förråd.
Den första stora stormarknaden ligger cirka 7 minuter med bil och byn Marbella cirka 10 till 15 minuter. Stränderna i Marbella kan nås inom 10 minuter.
Huset är i utmärkt (och smakfullt) skick.

Referens
R4042570
Byråreferens
BK404
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Altos de los Monteros
Fastighetstyp
Lägenhet på mellanplan
Typ
Lägenhet
TypId
1-1
Undertyp1
Lägenhet på mellanplan
UndertypId1
1-4
Sovrum
2
Badrum
2
Pris
699 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
145
Terrass
100
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
Nära till golf, Nära till hamn, Nära till affärer, Nära till havet, Nära till stan, Nära skolor, Nära till skog, Nära småbåtshamn, Urbanisation
Väderstreck
Sydväst
Skick
Perfekt
Pool
Gemensam pool
Klimatkontroll
Luftkonditionering, Varm A / C, Kall A / C, Golvvärme, Golvvärme badrum
Utsikt
Havsutsikt, Bergsutsikt, Utsikt hamn, Utsikt landskap, Panorama utsikt, Trädgårdsutsikt, Utsikt pool, Skogsutsikt
Egenskaper
Täckt terrass, Hiss, Inbyggda garderober, Privat terrass, Satellit TV, Gym, Bastu, Förrråd, Tvättstuga, Eget badrum, Dubbelglas, Dygnsöppen reception, Fiber
Möblering
Fullt möblerad
Kök
Fullt utrustad
Trädgård
Gemensam trädgård
Säkerhet
Gated Complex, Elektriska persienner, Porttelefon, 24 timmars säkerhet, Safe
Parkering
Parkering under markplan, Privat parkering
El, vatten, gas o telefon
Elektricitet, Telefon
Kategori
Lyx

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.