Lägenhet på mellanplan

Lägenhet på mellanplan

TILLFÄLLE – DEN BÄSTA LÄGENHETEN I BAYVIEW TILL DET LÄGSTA PRISET!

Direkt från byggherren erbjuder COMPRARCASA HERNÁN BUSTOS denna underbara bostad med 2 sovrum, 2 badrum, stor modern lägenhet och 28 kvm terrass med panoramautsikt över havet, till det lägsta priset i hela nyproduktionen.
Alla apparater är SIEMENS och BOSCH, luftvärmepumpen är av märket Vaillant.
En parkeringsplats och ett förråd ingår i priset.

OM BAYVIEW HOMES
Bayview Homes har ett unikt läge i Benalmádena. Beläget i en lugn miljö full av grönska men erbjuder också alla fördelar som erbjuds på Costa del Sol, med sina kommersiella tjänster och utbud av fritids- och hälsovårdstjänster.
Allt detta med ett milt medelhavsklimat med det bästa av allt, nära havet.

BAYVIEW HOMES ÄR EN EXKLUSIV NYPRODUKTION AV LÄGENHETER MED HÖG KVALITET. ALLA HAR SPEKTAKULÄR, PANORAMAUTSIKT ÖVER HAVET FRÅN MALAGA TILL GIBRALTAR.
Bayview Homes är omgivet av anlagda, stora parker. Centralt beläget med ett brett utbud av restauranger, butiker och köpcentra, kulturella aktiviteter och idrottsanläggningar för varje enskild smak och dag på året. 900 meter till närmaste golfbana, tio minuters promenad till ett sjukhus och bara 3 minuter från ett område med stormarknader. Dessutom har Benalmadena tennisklubbar, småbåtshamnar, nöjesparker, ett delfinarium … och närhet till skolor och högklassiga medicinska tjänster.
Bayview Homes har bra anslutning till motorvägen som förbinder hela Costa del Sol och ligger bara några minuters bilväg från den internationella flygplatsen i Málaga. Tågförbindelse finns också från Benalmadena till huvudstaden i regionen. Malaga erbjuder ett brett utbud av kultur och mat, från dess museer till "tapas" i det nya spanska köket. En attraktiv möjlighet för köpare som vill ha en exklusiv livsstil, stränder nära till hands samt sport och alla tänkbara aktiviteter.
Lägenheterna har utformats i exklusiv och modern stil med attraktiva interiörer och exteriörer där varje detalj har uppmärksammats, så att man drar fördel av tillgängligt ljus, samtidigt som man har en tilltalande arkitektur med vinklar, vrår och privata terrasser med magnifik havsutsikt.
Öppen planlösning med stora bänkskivor i köket integreras helt med rymliga vardagsrum och är fullt utrustade med toppmoderna Siemens-apparater och separata tvättstugor, inklusive både tvättmaskin och torktumlare.
Moderna stora porslinsgolv som matchar högkvalitativa vitlackerade dörrar, tillsammans med perfekta ytbehandlingar och högsta standard, garanterar en exklusiv och modern inredning som kommer att fånga ditt hjärta.
Designen är i detalj genomarbetad, från funktionaliteten hos de stora inredda garderoberna och skåpen i alla rum, till de finaste designdetaljerna i våtrummen.
Projektet ligger inbäddat i en vackert anlagd, fridfull miljö med en exceptionellt stor pool med nattbelysning, en gemensam grillplats och en separat barnpool och lekplats.
För att ta hand om dig själv erbjuder bostadsområdet också sport-faciliteter, inklusive paddeltennisbanor och ett fullt utrustat gym. Finns det bättre sätt att koppla av efter lite träning med bastu, jacuzzi eller hydromassage?

ENERGIEFFEKTIVA LÄGENHETER AV TOPPKLASS
Bayview Homes design syftar till att säkerställa låg energiförbrukning, samtidigt som det ger behagliga temperaturer i lägenheterna och värnar om miljön.
Ett intelligent aerotermiskt system ger ett kontrollerbart luftflöde i hela din lägenhet, vilket möjliggör personliga temperaturinställningar för varje rum, samtidigt som luftförnyelse säkerställs genom filter.
Varmvatten produceras också med denna högeffektiva, moderna installation, där det senaste inom teknik garanterar högsta möjliga energibesparing.
Dessutom har alla lägenheter golvvärme, vilket ger maximal komfort med största möjliga energibesparing.
Det dubbla flödesventilationssystemet garanterar frisk inomhusluft, där ren filtrerad luft ständigt blåses in från utsidan, samtidigt som det suger ut gammal luft från lägenheterna. Energi återvinns genom en effektiv värmeåtervinningsenhet.
Säkerhet är en viktig faktor och bostadsområdet är helt inhägnat, inklusive videoövervakning och porttelefoner. Alla lägenheter är fullt utrustade med ett larmsystem samt alarm för vattenläckage och brand/rök.
Vidare har garagen ladd-punkter för elfordon och andra funktioner som ett område för dammsugning och tvätt av fordon.

Referens
R3760942
Byråreferens
HBBV1
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Benalmadena
Fastighetstyp
Lägenhet på mellanplan
Typ
Lägenhet
TypId
1-1
Undertyp1
Lägenhet på mellanplan
UndertypId1
1-4
Sovrum
2
Badrum
2
Pris
319 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
130
Terrass
28
CO2-klassad
A
Energistyrd
B
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
By, Nära till golf, Nära till havet, Nära till stan, Nära skolor, Urbanisation
Väderstreck
Söder
Skick
Perfekt, Ny konstruktion
Pool
Gemensam pool, Barn pool
Klimatkontroll
Luftkonditionering, Varm A / C, Kall A / C, Golvvärme, Golvvärme badrum
Utsikt
Havsutsikt, Bergsutsikt, Panorama utsikt
Egenskaper
Täckt terrass, Hiss, Inbyggda garderober, Nära transport, Privat terrass, Takterass, Satellit TV, ADSL / WIFI, Gym, Bastu, Spelrum, Padel Tennis, Förrråd, Tvättstuga, Eget badrum, Handikappanpassat, Grillplats, Dubbelglas, Domotik, Fiber
Möblering
Ej möblerad
Kök
Fullt utrustad
Trädgård
Gemensam trädgård
Säkerhet
Gated Complex, Porttelefon, Larmsystem
Parkering
Parkering under markplan, Täckt parkering
El, vatten, gas o telefon
Elektricitet, Drickbart vatten, Telefon
Kategori
Lyx, Modernt

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.