Lägenhet på mellanplan

Lägenhet på mellanplan

Underbar lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum i den prestigefyllda lyxiga urbaniseringen Marina del Castillo vid stranden i Duquesa.

Denna ljusa lägenhet består av 2 sovrum, 2 badrum (varav ett med eget badrum), ett fullt utrustat kök och ett rymligt vardagsrum som leder till en stor täckt terrass med en vacker glasräcke. Terrassen har östlig orientering och vetter direkt mot poolen och havet. Terrassen är ganska rymlig och ger dig gott om plats för middagar, slappa och sola.

Köket har en vacker bänkskiva i granit och är fullt utrustat med vitvaror.

Fastigheten har högsta standard, vilket inkluderar funktioner som golvvärme och anti-ångspegelvärme i de 2 badrummen, ett hydromassagebadkar med jacuzzi i huvudbadrummet och en hydromassage- och ångkabin i det andra badrummet, och naturligtvis marmorgolv genomgående.

Det stängda boendet med 24/7 bevakning ligger precis vid strandpromenaden, intill den vackra vita stranden och bara några minuters promenad från den populära Duquesa-hamnen med alla dess barer och restauranger. Marina del Castillo är byggd enligt exceptionella standarder och har en gemensam pool, gemensamma trädgårdar och bastu. På grund av det exceptionella läget, modern design och hög byggstandard är denna gemenskap fortfarande extremt eftertraktad.

Denna vackra lägenhet kommer med en parkeringsplats i det rymliga underjordiska garaget.

Denna lägenhet har ett underbart läge och har alla funktioner du kan önska dig!

Referens
R4061428
Byråreferens
MarinaCastillo07
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
La Duquesa
Fastighetstyp
Lägenhet på mellanplan
Typ
Lägenhet
TypId
1-1
Undertyp1
Lägenhet på mellanplan
UndertypId1
1-4
Sovrum
2
Badrum
2
Pris
270 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
78
Terrass
16

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.