Lägenhet på övre våningsplan

Lägenhet på övre våningsplan

La Torre är en gated community inom Los Arqueros Golf & Country Club som består av tre faser av lägenheter och takvåningar, var och en bara tre våningar i höjd. Omgiven av anlagda tropiska trädgårdar, har La Torre fyra pooler och utsikt över golfbanan, sjön, poolerna och vissa har havsutsikt.

Högkvalitativa specifikationer finns överallt med varje lägenhet som drar nytta av gräddmarmorgolv, fullt utrustat designerkök och varm och kall luftkonditionering. Alla fastigheter har underjordisk parkering, tillgång till hiss och dessutom har vissa förråd.

Beläget bara några minuter från Marbella, den världsberömda Puerto Banus och den traditionella spanska staden San Pedro de Alcantara, vid foten av Sierra de Ronda, erbjuder Los Arqueros Golf & Country Club en kombination av spektakulära omgivande landskap, öppna ytor och enastående utsikt över Medelhavet.

Los Arqueros är mer än en urbanisering, som består av en samling enskilda "byar", var och en med sin egen unika stil. Lägenheter, radhus, villor är spridda runt de eleganta gröna fairwaysna på Sevi Ballesteros-designade 18-hålsbana. Hög kvalitet råder i var och en av de Taylor Wimpey-byggda fastigheterna. Högspecifika kök, stora terrasser, trädgårdar och pooler är bara några av fördelarna inom varje. Oavsett din smak eller ditt behov kommer dina behov att tillgodoses med uppmärksamhet på detaljer som ges vid varje tillfälle.

Los Arqueros Golf & Country Club erbjuder, som namnet antyder, mer än en utmanande bana med fantastiska omgivningar. Andra fantastiska faciliteter, som tennis-, paddel- och squashbanor, gym, driving range, Pro-butik, restaurang / bar och fantastisk medlemslounge finns alla på plats. Dessutom är Los Arqueros shoppingby under uppbyggnad med livsmedelsbutiker och många andra butiker, kaféer och barer planerade.

Referens
R3548359
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Los Arqueros
Fastighetstyp
Lägenhet på övre våningsplan
Typ
Lägenhet
TypId
1-1
Undertyp1
Lägenhet på övre våningsplan
UndertypId1
1-5
Sovrum
3
Badrum
2
Pris
279 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
103
Terrass
30
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
Frontline Golf, Urbanisation
Väderstreck
Öst
Pool
Gemensam pool
Klimatkontroll
Luftkonditionering
Utsikt
Bergsutsikt, Golfutsikt
Egenskaper
Hiss, Inbyggda garderober, Privat terrass, Satellit TV, Gym, Padel Tennis, Tennisbana, Förrråd, Tvättstuga, Eget badrum, Marmorgolv, Dubbelglas, Nära restaurang, Fiber
Möblering
Fullt möblerad
Kök
Fullt utrustad
Trädgård
Gemensam trädgård
Säkerhet
Gated Complex, Porttelefon, 24 timmars säkerhet
Parkering
Parkering under markplan, Privat parkering
Kategori
Golf, Återförsäljning

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.