Mark

Mark

Denna tomt, som ligger i hjärtat av den gamla staden Estepona i Malaga, erbjuder en sällsynt möjlighet att bygga fem lägenheter plus ett garage. Med en total yta på 480,6 m² och en tomtstorlek på 199,82 m² klassificeras denna fastighet som lyx och är tillgänglig exklusivt via vår byrå.

Beläget i ett eftertraktat område, ligger denna tomt inom gångavstånd till alla bekvämligheter inklusive butiker, skolor och en lekplats. De vackra stränderna i Estepona ligger också bara ett stenkast bort, vilket ger den perfekta miljön för avkoppling och fritidsaktiviteter. Golfälskare kommer att bli glada att veta att flera golfbanor ligger bekvämt nära.

Det föreslagna projektet för denna tomt inkluderar byggandet av fem lägenheter fördelade på tre nivåer, vilket säkerställer gott om bostadsyta för invånarna. Dessutom kommer ett underjordiskt garage att ge säker parkering för de boendes fordon.

Denna fastighet är en utmärkt investeringsmöjlighet, med tanke på dess utmärkta läge och den stora efterfrågan på bostäder i Esteponas gamla stad. Oavsett om du vill utveckla lägenheterna för återförsäljning eller uthyrning, erbjuder denna tomt stor potential för ett lönsamt företag.

För mer information och för att ordna en privat visning av denna unika möjlighet, vänligen kontakta vår byrå. Vårt team hjälper dig gärna och ger dig mer information om detta spännande projekt.

Referens
R4326610
Byråreferens
HRB-00077P
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Estepona
Fastighetstyp
Mark
Typ
Tomt
TypId
3-1
Undertyp1
Mark
UndertypId1
3-4
Pris
895 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
480
Trädgård Tomt
199
Läge
Nära till hamn, Nära till affärer, Nära till havet, Nära till stan, Nära skolor
Egenskaper
Nära transport

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan