Marklägenhet

Marklägenhet

Denna trevliga lägenheten med 3 sovrum, 2 badrum och trädgård som bara med en 5 minuters promenad tar dig till klubbhuset som har, restaurang, tennis, paddel, golf träning, … är det perfekta fritidshus för en familj eller golfälskare. Gemenskapen är gated och har 2 fina pooler omgivna av tropiska växter.

El Lago var en av de första samhällsutveckling som byggdes av Taylor Woodrow på Los Arqueros Golf & Country Club. Samhället består av både två- och 3-rumslägenheter och takvåningar som ligger över tre nivåer. Andelarna av fastigheterna är generösa och bottenvåningenheter drar nytta av privata trädgårdar och vissa takvåningar med stora takterrasser.

Beläget bara några minuter från Marbella, den världsberömda Puerto Banus och den traditionella spanska staden San Pedro de Alcantara, vid foten av Sierra de Ronda, erbjuder Los Arqueros Golf & Country Club en kombination av spektakulära omgivande landskap, öppna ytor och enastående utsikt över Medelhavet.

El Lago ligger intill den magnifika 18-håls golfbanan och omges av mogna trädgårdar med två gemensamma pooler, varav den ena är uppvärmd.

Los Arqueros är mer än en urbanisering, som består av en samling enskilda "byar", var och en med sin egen unika stil. Lägenheter, radhus, villor är spridda runt de eleganta gröna fairwaysna på Sevi Ballesteros-designade 18-hålsbana. Hög kvalitet råder i var och en av de Taylor Wimpey-byggda fastigheterna. Högspecifika kök, stora terrasser, trädgårdar och pooler är bara några av fördelarna inom varje. Oavsett din smak eller ditt behov kommer dina behov att tillgodoses med uppmärksamhet på detaljer som ges vid varje tillfälle.

Los Arqueros Golf & Country Club erbjuder, som namnet antyder, mer än en utmanande bana med fantastiska omgivningar. Andra fantastiska faciliteter, som tennis-, paddel- och squashbanor, gym, driving range, Pro-butik, restaurang / bar och fantastisk medlemslounge finns alla på plats. Dessutom är Los Arqueros Shopping Village under uppbyggnad med livsmedelsbutiker och många andra butiker, kaféer och barer planerade.

Referens
R3314131
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Los Arqueros
Fastighetstyp
Marklägenhet
Typ
Lägenhet
TypId
1-1
Undertyp1
Marklägenhet
UndertypId1
1-2
Sovrum
3
Badrum
2
Pris
235 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
105
Terrass
30
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
Nära till golf, Urbanisation
Pool
Gemensam pool
Klimatkontroll
Varm A / C, Kall A / C
Utsikt
Trädgårdsutsikt
Egenskaper
Täckt terrass, Inbyggda garderober, Privat terrass, Satellit TV, ADSL / WIFI, Gym, Padel Tennis, Tennisbana, Tvättstuga, Eget badrum, Marmorgolv, Dubbelglas, Nära restaurang
Trädgård
Privat parkering
Säkerhet
Gated Complex, Porttelefon, 24 timmars säkerhet
Parkering
Privat parkering
Kategori
Golf, Återförsäljning

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.