Lägenhet på mellanplan

Lägenhet på mellanplan

Detta är en fantastisk lägenhet på Marbellas berömda Golden Mile, även om den faktiskt är som ett litet radhus eftersom den har en egen ingång och ligger på två våningar.

Från vardagsrummet har du en magnifik utsikt över det vackra Medelhavet, Gibraltar och Afrika i fjärran, även när du sitter i soffan. Den består av två huvudvåningar. När du kommer in i fastigheten går du några trappsteg ner till sovrummet och badrummet. Det finns många inbyggda garderober i sovrummet och i hallen utanför sovrummet finns ytterligare garderober. Hela denna yta på bottenvåningen är cirka 32 kvadratmeter.

Det finns ytterligare trappor som leder upp till vardagsrummet och köket. Här finns ett rymligt vardagsrum med ett unikt välvt tak och tillgång till en liten terrass i västerläge och den stora terrassen i söderläge. Hela denna del är ungefär 38 kvadratmeter stor.

På huvudterrassen finns plats för ett litet bord och stolar och härlig utsikt över Medelhavet. På sidorna av terrassen finns en stig med vackra växter och blommor. Poolen är fantastisk och har också en otrolig havsutsikt, och det finns direkt tillgång till strandpromenaden och stranden från poolområdet.

Detta är ett av de mest kända och eftertraktade komplexen på Golden Mile. Hela området är mycket välskött och ligger bara några minuters promenad från det berömda hotellet Puente Romano. Det finns många chiringuitos inom gångavstånd, bland annat den berömda Victors Beach. Mittemot bostadsområdet, på andra sidan vägen, finns ett kommersiellt centrum med affärer, barer och restauranger.

Referens
R3784561
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Marbella
Fastighetstyp
Lägenhet på mellanplan
Typ
Lägenhet
TypId
1-1
Undertyp1
Lägenhet på mellanplan
UndertypId1
1-4
Sovrum
1
Badrum
1
Pris
475 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
70
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
Beachfront, Strandnära, Nära till affärer, Nära till havet, Urbanisation, Front Line Beach Complex
Väderstreck
Söder
Skick
Bra
Pool
Gemensam pool
Klimatkontroll
Luftkonditionering
Utsikt
Havsutsikt, Utsikt strand, Panorama utsikt, Trädgårdsutsikt, Utsikt pool
Egenskaper
Täckt terrass, Inbyggda garderober, Nära transport, Privat terrass, WiFi, Marmorgolv, Nära restaurang, Transfer buss, Fiber
Möblering
Valfri
Kök
Fullt utrustad
Trädgård
Gemensam trädgård
Säkerhet
Gated Complex
Parkering
Parkering gata, Privat parkering
Kategori
Fynd, Beachfront, Fritidshus, Investering, Återförsäljning

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.