Marklägenhet

Marklägenhet

Denna vackra trädgårdslägenhet är orienterad i sydväst inom komplexet och har ett avundsvärt läge med en delvis täckt terrass som vetter mot trädgården och poolområdet. Los Eucaliptos är en av de senaste utvecklingen i Los Aguilares byggd av Taylor Woodrow i det prestigefyllda området Severiano Ballesteros Los Arqueros Golf & Country Club. Den består av 90 lägenheter och takvåningar med 2 och 3 sovrum med lyxspecifikationer inklusive gräddgolv och badrum och Bosch-apparater i köken. Varje byggnad inom samhället består av bara 6 lägenheter över 3 nivåer, med egen hiss. Varje fastighet drar nytta av en underjordisk parkeringsplats som ingår i försäljningspriset, de flesta med förråd.
Los Eucaliptos omges av den kommande snart 18-håls golfbanan Puente Romano och har vackra anlagda trädgårdar och 2 gemensamma pooler.

Beläget bara några minuter från Marbella, den världsberömda Puerto Banus och den traditionella spanska staden San Pedro de Alcantara, vid foten av Sierra de Ronda, erbjuder Los Arqueros Golf & Country Club en kombination av spektakulära omgivande landskap, öppna ytor och enastående utsikt över Medelhavet.

Los Arqueros är mer än en urbanisering, som består av en samling enskilda "byar", var och en med sin egen unika stil. Lägenheter, radhus, villor är spridda runt de eleganta gröna fairwaysna på Sevi Ballesteros-designade 18-hålsbana. Hög kvalitet råder i var och en av de Taylor Wimpey-byggda fastigheterna. Högspecifika kök, stora terrasser, trädgårdar och pooler är bara några av fördelarna inom varje. Oavsett din smak eller ditt behov kommer dina behov att tillgodoses med uppmärksamhet på detaljer som ges vid varje tillfälle.

Los Arqueros Golf & Country Club erbjuder, som namnet antyder, mer än en utmanande bana med fantastiska omgivningar. Andra fantastiska faciliteter, som tennis-, paddel- och squashbanor, gym, driving range, Pro-butik, restaurang / bar och fantastisk medlemslounge finns alla på plats.

Referens
R3658640
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
Los Arqueros
Fastighetstyp
Marklägenhet
Typ
Lägenhet
TypId
1-1
Undertyp1
Marklägenhet
UndertypId1
1-2
Sovrum
2
Badrum
2
Pris
280 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
92
Terrass
21
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
Frontline Golf, Landsbygd, Nära till golf, Nära till stan, Nära skolor, Urbanisation
Väderstreck
Sydväst
Skick
Perfekt
Pool
Gemensam pool
Klimatkontroll
Luftkonditionering
Utsikt
Bergsutsikt, Golfutsikt, Utsikt landskap, Trädgårdsutsikt
Egenskaper
Täckt terrass, Hiss, Inbyggda garderober, Privat terrass, WiFi, Förrråd, Tvättstuga, Eget badrum, Marmorgolv, Dubbelglas, Nära restaurang, Fiber
Möblering
Fullt möblerad
Kök
Fullt utrustad
Trädgård
Privat parkering, Anlagd trädgård, Lätt underhåll trädgård
Säkerhet
Gated Complex, Porttelefon, Larmsystem, 24 timmars säkerhet, Safe
Parkering
Parkering under markplan
El, vatten, gas o telefon
Elektricitet, Drickbart vatten
Kategori
Golf, Fritidshus, Återförsäljning

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.