Radhus

Radhus

Ett stort och perfekt presenterat radhus i toppklass med privat pool på taket, överdimensionerad sovrumssvit och privat hiss i det exklusiva Sierra Blanca-distriktet i Marbella.

Beläget i Sierra Blanca del Mar, ett litet samhälle med femton radhus, är fastigheten perfekt överallt: den har ett mycket stort vardagsrum med stor privat täckt terrass och en privat trädgård. Köket är fullt utrustat med Gaggenau-apparater och en ö med häll och teppanyaki-grill. Det finns också ett gästbadrum på bottenvåningen.

Fastighetens första våning bestod ursprungligen av tre sovrum, men har nu uppdaterats så att det bara finns två sovrum, inklusive den enorma sovrumssviten som har två badrum och en privat terrass. Gästbadrummet har ett fullt badrum med dusch med dusch och en liten terrass.

Den spektakulära takterrassen har panoramautsikt över havet och är fullt utrustad med ett utekök med kylskåp, vinkylare och naturligtvis den privata poolen.

Det finns en lägre bottenvåning som har två ytterligare sovrum (även om ett används för närvarande som ett kontor. Det finns ytterligare två badrum samt ett gym, en bastu och en tvättstuga. Huset har också ett privat underjordiskt garage för två eller tre bilar.

Fastigheten är lyxigt utrustad med luftkonditionering och golvvärme i hela huset, travertino marmorgolv och överdimensionerade rum i hela huset. Det finns en privat hiss med tillgång till alla nivåer i huset. Huset erbjuds möblerat. Visningar uppmuntras.

Referens
R3995635
Byråreferens
R3995635
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
The Golden Mile
Fastighetstyp
Radhus
Typ
Hus
TypId
2-1
Undertyp1
Radhus
UndertypId1
2-5
Sovrum
4
Badrum
7
Pris
1 795 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
603
Trädgård Tomt
100
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
Nära till golf, Nära till stan, Nära skolor
Väderstreck
Söder
Skick
Perfekt
Pool
Privat pool
Klimatkontroll
Luftkonditionering, Öppen spis, Golvvärme, Golvvärme badrum
Utsikt
Havsutsikt, Panorama utsikt, Trädgårdsutsikt
Egenskaper
Täckt terrass, Hiss, Inbyggda garderober, Nära transport, Privat terrass, Takterass, Gym, Bastu, Förrråd, Tvättstuga, Eget badrum, Marmorgolv, Jacuzzi, Grillplats, Dubbelglas
Möblering
Fullt möblerad
Kök
Fullt utrustad
Trädgård
Privat parkering
Säkerhet
Porttelefon, Larmsystem
Parkering
Privat parkering
Kategori
Lyx

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.