Takvåning

Takvåning

Etagevåning med en unik villa känsla i fantastiskt skick!

En lyxig och rymlig 3 sovrums etagevåning med 4 terrasser med fantastisk utsikt över bergen och havet med en unik villa känsla i ett fantastiskt skick belägen i Lomas de la Quinta. Detta är en mycket unik bostad och det är sällsynt att denna typ av objekt kommer ut på marknaden.

Bostaden är mycket rymlig och har ingen insyn, den är snyggt inredd och är i ett utmärkt skick. Den nuvarande ägaren använder den som sin permanenta bostad och har förbättrat bostaden regelbundet under de senaste10 åren som han har bott där. Bostaden har ett avancerat Anti-kalk system installerat för att ge högre vattenkvalité in till bostaden. Bostaden har även 12 solpaneler som installerades 2018, det minskar den genomsnittliga elkostnaden med upp till 50%.

Denna etagevåning är fördelad på två plan och består av tre rymliga sovrum alla med sitt eget badrum, huvudsovrummet som ligger på översta våningen har två privata terrasser samt ett separat kontor med vacker utsikt över berg och hav. På terrassen i söderläge finns en jacuzzi och på den nordväst vända terrassen en trevlig lounge avdelning. Både badrummet och kontoret har golvvärme och kontoret samt sovrummet har individuell uppvärmning och luftkonditionering.

Bottenplan består av två vackra sovrum med sina egna badrum, ett med direkt utgång till huvudterrassen och det andra med utgång till den halvtäckta middags terrassen. Ett modernt kök fullt utrustat med vitvaror från Miele och ett stort och ljust vardagsrum med matplats samt soffgrupp och TV. Det finns rikligt med fönster i hela bostaden så alla rum är mycket ljusa. Från soffgruppen har du direkt utgång terassen i söderläge med utsikt över bergen och havet och från matplatsen kommer man direkt ut till den delvis täckta middagsterrassen. På bottenplan har båda badrummen och köket golvvärme och alla rum har individuell uppvärmning och luftkonditionering.

Denna bostad är idealisk för någon som letar efter en villa men utan höga underhålls samt driftkostnader. Denna etagevåning har allt du kan önska dig; trevlig och lugnt område och bara några minuter från Puerto Banus, insynsskyddat läge, mycket trevlig planslösning, 3 privata parkeringsplatser i garaget och 2 privata förråd, vackert poolområde och trädgård och ett välskött område med låg föreningsavgift.

Lomas de la Quinta är ett exklusivt område med 52 lägenheter designat av Melvin Villaroel.

Referens
R3253516
Byråreferens
464
Land
Spain
Provins
Málaga
Område
Costa del Sol
Plats
La Quinta
Fastighetstyp
Takvåning
Typ
Lägenhet
TypId
1-1
Undertyp1
Takvåning
UndertypId1
1-6
Sovrum
3
Badrum
3
Pris
750 000 EUR
Original pris
995 000 EUR
Mått
Metres
Byggd
190
Terrass
151
Slå samman
Ja
Parkering
Ja
Trädgård
Ja
Läge
Frontline Golf, Nära till golf, Nära till hamn, Nära till havet, Nära till stan, Nära skolor, Nära till skog, Nära småbåtshamn, Urbanisation
Väderstreck
Söder
Skick
Perfekt
Pool
Gemensam pool
Klimatkontroll
Luftkonditionering, Centralvärme, Golvvärme badrum
Utsikt
Havsutsikt, Bergsutsikt, Golfutsikt, Panorama utsikt, Trädgårdsutsikt, Skogsutsikt
Egenskaper
Täckt terrass, Hiss, Inbyggda garderober, Privat terrass, Satellit TV, Förrråd, Eget badrum, Marmorgolv, Jacuzzi, Dubbelglas, Fiber
Möblering
Valfri
Kök
Fullt utrustad
Trädgård
Gemensam trädgård
Säkerhet
Gated Complex, Larmsystem
Parkering
Parkering under markplan, Mer än en parkering, Privat parkering
Kategori
Återförsäljning

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp

Intresseanmälan

    Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.