Beskrivning

Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!

MAXIMERAT LJUSINSLÄPP
SOL HELA DAGEN
STOR HÄRLIG ALTAN
SOCIAL PLANLÖSNING
MÅNGA FÖNSTER
MODERNT KÖK
MASTER BEDROOM DE LUXE
SNYGGA BADRUM
NÄRA HAV & BADPLATSER
HÄRLIGT & LUGNT OMRÅDE
RIKTIGT HÄRLIG TRÄDGÅRD
PARKERING & GARAGE
PROMENADSTRÅK
MATBUTIKER & RESTAURANGER
BRA SKOLOR & FÖRSKOLOR
DIREKTBUSSAR TILL STAN

  • Säljarens brev
  • "Lilleby Kronogård har alltid varit en plats vi båda drömt om att få bo. När vi 2019 bestämde oss för att börja leta hus dök denna underbara bostad upp på marknaden. När vi klev in i huset var det som kärlek vid första ögonkastet – vi kände oss så hemma i bostaden" - Annica & David
  • Välkomna till detta magiska hus på två våningar i populära Lilleby, Torslanda! Perfekt läge nära havet, naturen och trevliga aktiviteter för hela familjen i ett väldigt lugnt och barnvänligt område. Huset byggdes 2010 med en spännande planritning och med ett extra fokus på fönsterpartier för ett härligt ljusinsläpp genom hela huset. Master Bedroom på entréplan med häftigt fönsterparti och yta, två härliga sovrum på övre plan som även är lättmöblerade. Den insynsskyddade altanen är den perfekta platsen att njuta av solen när som helst på dagen. På altanen/uteplatsen finns plats för större möblemang och sällskap! Ett hus att trivas i!
Fastighet
Tomtarea
299.6 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp
Plan
Detaljplan
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Smahusmark 1 335 000 kr
Smahusbyggnad 2 500 000 kr 2010
Typkod
220
Taxeringsår
2018
Skatt/avgift
8524 kr/år
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
25 April 2019
Energiförbrukning
63 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
D
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Lilleby GA:106 ändamål: Grönområden, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Lilleby GA:90 ändamål: Avloppsanläggning, Samfällighet: Göteborg Lilleby S:45
Planbestämmelser
Detaljplan
Inteckningar
Totalt
4 258 000 kr
Taxering
Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
2 500 000 kr
Markvärde
1 335 000 kr
Värdeår
2010
Totalt
3 835 000 kr
Skatt/Avgift
8524
Fakta
  • Antal Rum 4 rum varav sovrum 3
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 126kvm
  • Tomtarea 299.6 kvm
Fakta om bostaden
Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Lilleby 3:63
Adress
Lilleby-kronogård-61
Postnummer
42351
Ort
Torslanda
Marknadsförs som
1-familjs friliggande villa
Byggnad
Byggnadsår
2010
Byggnadstyp
Enplanshus med sluttningsvåning
Boarea
126 kvm
Antal sovrum
3
Antal rum
4
Fasad
Träfasad
Fönster
Isolerglaskassetter, utvändigt m. aluminumprofiler
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Plåt
Grundmur
Leca-/Lättklinkerelement sandwichtyp m. värmeisol.
Tak
Papp på råspont
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Värmepump-frånluft
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Övrigt om byggnaden
Altan med träkonstruktioner. Vind medisolering av mineralull och ångspärr av plastfolie.

PANTBREV
Det finns totalt 7 st pantbrev uttagna om sammanlagt 4 258 000 kr.

PLANER
Detaljplan. Akt: 1480K-II-4788. Beslutsdatum: 2006-04-06.

ANDEL I GEMENSAMHETSANLÄGGNING
GÖTEBORG LILLEBY GA:90 (Avloppsanläggning).
Driftkostnader
Uppvärmning
10 600 kr
Vatten och avlopp
5 700 kr
Väg/samfällighetsavgift
1 000 kr
Renhållning
1 500 kr
Försäkring
4 500 kr
Total driftkostnad
ca 23 300 kr/år
Antal i hushållet
4
Kommentar
Driftkostnader avser 4 personer med en kostnad för el och uppvärmning om 10 600 kr/år, VA ca 5 700 kr/år, renhållning ca 1 500 kr/år, samfällighetsavgift ca 1 000 kr/år samt försäkring om ca 4 500 kr/år. Uppgifter enligt schablon, där faktiska uppgifter kan variera.
Alla bilder
Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!Efterlängtat och alldeles underbart hus i Lilleby!
Karta
Anmäl intresse
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Ansvarig Mäklare
Martin Sundarp

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare

0790-232330

martin@signhome.se