Beskrivning

Romelanda - Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!

CHARMIG VILLA
KAKELUGNAR
GJUTJÄRNSSPIS I KÖK
JORDVÄRME
FINT SKÖTT/RENOVERAT HUS
LADUGÅRD CA 7X 35 M I VINKELMED
STALL CA 70 KVM MED 4 BOXAR
GARAGE
LÄGENHET 2 ROK 40 KVM FÖR UTHYRNING
BO PÅ LANDET MED ÄLVEN UTANFÖR
LUGN OCH RO
NATUREN NÄRA
FRUKTTRÄD OCH BÄRBUSKAR

 • Känslan som infinner sig när man kör upp mot hus och ladugård är som tagen ur en Astrid Lindgrens berättelse.. du känner huset i magen.
 • Det blir inte sämre inne i huset med alla detaljer, kakelugnar, gjutjärnsspis etc
 • Boningshuset är på 1,5 plan med en vacker inglasad entré, hall, ett rymligt sovrum till höger med kakelugn. Köket renoverat ca 2019 till vänster som har den där genuina känslan man bara får från ett hus av början 1900 talet. öppen planlösning mot matplatsen där man kan få plats med stort bord om man önskar. Vackra dubbeldörrar in till vardagsrummet. Stora härliga fönster finns i alla riktningar och det är ett ljust hus att vistas i.
 • På entréplan finns även en tvättstuga och toalett med dusch samt grovköksutgång.
 • Övre plan har vackert snedtak med synliga träbjälkar. Två stora sovrum där båda har var sin klädkammare. Badrum med dusch samt ett allrum för social samvaro även på övre plan.
 • Lägenhet
 • I ladugården har man byggt en lägenhet på ca 40 kvm. Välbyggd och fräsch lägenhet med fullutrustat kök, allrum och sovrum. Stort badrum med tvättstuga samt en stor härlig bastu.
 • Ladugården har ett stall på ca 70 kvm samt 4 boxar varav den ena är mindre. Måtten på ladugården är ca 7x35 m i vinkel. Det finns också en sadelkammare, garage och övriga förvaringsytor.
 • Detta är en fastighet att se !! Njut av vad man har åstadkommit här...
 • Varmt välkomna på visning !
Fastighet
Tomtarea
2961 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp. Borrad brunn ca 90 m.
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Smahusbyggnad 1 274 000 kr 1945
Smahusmark 855 000 kr
Typkod
220
Taxeringsår
2021
Skatt/avgift
8874 kr/år
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Kungälv Norrmannebo GA:2 ändamål: Vägar Förmån: Officialservitut Väg,Avlopp, 1482-86/36.1
Inteckningar
Totalt
1 323 000 kr
Besiktning
Förbesiktigad
1
Säljarförsäkring
1
Taxering
Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
1 274 000 kr
Markvärde
855 000 kr
Värdeår
1945
Totalt
2 129 000 kr
Skatt/Avgift
8874
Fakta
 • Antal Rum 7 rum varav sovrum 4 - 5
 • Hustyp 1-familjs friliggande villa
 • Boarea/Biarea 136kvm / 6kvm
 • Tomtarea 2961 kvm
 • Byggnadsår 1909, Ombyggt 1987, Kontinuerlig renovering.
Fakta om bostaden
Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Norrmannebo 2:40
Adress
Norrmannebo-760
Postnummer
44292
Ort
Romelanda
Marknadsförs som
1-familjs friliggande villa
Byggnad
Byggnadsår
1909, Ombyggt 1987, Kontinuerlig renovering.
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Boarea
136 kvm
Biarea
6 kvm
Antal sovrum
4 - 5
Antal rum
7
Fasad
Trä
Fönster
3-glas, 2-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Tegel
Uppvärmning
Jordvärme
Ventilation
Självdrag
Övrigt om byggnaden
Fiber finns installerat
Övriga byggnader
Ladugård med stall. Lägenhet byggd ovanvåning ladugård.
Driftkostnader
Uppvärmning
28 500 kr
Vatten och avlopp
6 000 kr
Sotning
500 kr
Väg/samfällighetsavgift
900 kr
Renhållning
4 000 kr
Försäkring
4 500 kr
Total driftkostnad
ca 44 400 kr/år
Antal i hushållet
3
Kommentar
Elkostnaden ingår i uppvärmningskostnaden och kan variera efter hur många som bor i huset.
Alla bilder
Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!Romelanda – Charmig hästgård med villa, stall och lägenhet!
Karta
Anmäl intresse
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Ansvarig Mäklare
Martin Sundarp

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare

0790-232330

martin@signhome.se