Beskrivning

Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!

EN BOSTAD FÖR ALLA
VILLAKÄNSLA
PLATS FÖR HELA FAMILJEN
INSYNSSKYDDAD BAKSIDA
STENGOLV MED GOLVVÄRME
TRE FINA SOVRUM
NY TVÄTTMASKIN
NY YTTERDÖRR
HELKAKLAT BADRUM
BRA FÖRVARING
PARKERINGSPLATS INTILL HUSET
STABIL FÖRENING
NÄRHET TILL FÖRSKOLA & SKOLA
NÄRHET MATAFFÄRER & MATSTÄLLEN

  • Välkommen till ett välplanerat 2-plans bostadsrättsvilla i barnvänliga Gerrebacka. Öppen planlösning bjuder in till socialt umgänge med familj och vänner. När våren och värmen kommer blir altanen på baksidan en egen oas, där du kan utnyttja många fina soltimmar.
Energideklaration
Utförd
Energiklass
None
Fakta
  • Antal Rum 4 rum
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 96kvm
  • Månadsavgift 6 058 kr I månadsavgiften ingår sophämtning. Utöver månadsavgiften tillkommer ett tillägg om (150 kr) som avser vattenförbrukning. Avläsning görs vid årsskiftet och regleras på aprilavin. Resterande driftkostnader som tillkommer betalas direkt till leverantör.
Fakta om bostaden
Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Svarvstensvägen-67
Förening
Brf Västra Fageräng
Lägenhetsnummer
15
Postnummer
42542
Ort
HISINGS KÄRRA
Marknadsförs som
1-familjs friliggande villa
Månadsavgift
6 058 kr I månadsavgiften ingår sophämtning. Utöver månadsavgiften tillkommer ett tillägg om (150 kr) som avser vattenförbrukning. Avläsning görs vid årsskiftet och regleras på aprilavin. Resterande driftkostnader som tillkommer betalas direkt till leverantör.
Byggnad
Byggnadsår
2006
Boarea
96 kvm
Antal rum
4
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader
I anslutning till altanen finns ett förråd.
Driftkostnader
Uppvärmning
9 600 kr
El
3 600 kr
Försäkring
3 000 kr
Total driftkostnad
ca 16 200 kr/år
Antal i hushållet
4
Kommentar
2 vuxna och 2 barn
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Västra Fageräng
Antal lägenheter
22
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Föreningen är anslutna TV/Bredband via GothNet.
Renoveringar utförda och planerade
2016 målades samtliga fasader på föreningens hus om.
Inga renoveringar inplanerade.
Nästa åtgärd blir ommålning av fasaderna igen, men inget är inplanerat ännu, enligt Anna Cosher (19/11 2021)
Parkering
I anslutning till huset finns det plats för två bilar. Gästparkeringar finns i området.
Allmänt om föreningen
Brf Västra Fageräng är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger marken. I föreningen finns 22 st lägenheter i småhus som är upplåtna med bostadsrätt. I området finns fina promenadstigar och lekplatser.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 208 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av säljare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 483 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2022.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är särskild vikt för dig. Att uppgifter från dessa källor är korrekta är inget som Signhome tar ansvar för.
Alla bilder
Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!Villakänsla med insynsskyddad baksida och många soltimmar!
Karta
Anmäl intresse
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Ansvarig Mäklare
Martin Sundarp

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare

0790-232330

martin@signhome.se