Beskrivning

TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!

NYTT OCH PERSONLIGT
EFTERTRAKTAT OMRÅDE!
INGLASAD BALKONG
SOLIGT OCH LJUST
ÖPPEN PLANLÖSNING
TVÅ FINA SOVRUM
BRA FÖRVARING ÖVERALLT
BEKVÄMT MED TM OCH TT
NÄRA HAV OCH NATUR
PERFEKT NÄRSERVICE INTILL
POPULÄRA RESTUARANGER
FÖRENING MED BRA EKONOMI

  • Toppmodern och unik bostad om 3 Rok i populära Amhult, Torslanda! Här bjuds det på ljusa och öppna rum med bra förvaring och från vardagsrummet nås den fantastiska inglasade balkongen som badar i sol och bjuder på trevlig utsikt. En bostad som passar alla! Brf Propellern i Torslanda är en stabil förening med bra ekonomi som under juli hade en avgiftsfri månad. Med gångavstånd till Amhults torg når man enkelt ett brett utbud utav härliga restauranger, caféer, mataffärer och härliga aktiviteter för alla åldrar såsom bibliotek, bio, golf samt olika typer av träningsanläggningar. Ett lugnt och familjärt område, perfekt nära hav, natur samt city. Varmt välkomna att boka er på visning!
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
31 Maj 2018
Energiklass
D
Fakta
  • Antal Rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 89kvm
  • Månadsavgift 5 313 kr
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Amhults-byväg-7
Förening
Brf Propellern i Torslanda
Lägenhetsnummer
321
Postnummer
42336
Ort
TORSLANDA
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
5 313 kr
Byggnad
Byggnadsår
2008
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Boarea
89 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Driftkostnader
El
3 700 kr
Försäkring
1 500 kr
Total driftkostnad
ca 5 200 kr/år
Antal i hushållet
1
Kommentar
Driftkostnader avser 1 personer med en kostnad för el om 3700 kr/år samt försäkring om 1500 kr/år.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Propellern i Torslanda
Antal lägenheter
36
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Föreningen har ett basutbud av 16 kanaler. Bredband väljer medlemmen själv utifrån de som är kopplade till ITUX. Fiber är indraget.
Renoveringar utförda och planerade
Elektroniska entréöppnare (handikappanpassning samt för t.e.x. barnvagnar) har installerats.
2019 installerades nya digitala entréskåp för uppgångarna både på utsidan för öppning av dörrarna samt också för lättare översikt av information till medlemmarna.
Andra utföranden som gjorts är arbete med utegården, ny boulebana samt odlingskragar.

Inga större planerade underhåll i dagsläget.
Parkering
I avgiften ingår en fast parkeringsplats. Det finns även eventuellt möjlighet att hyra extra plats mot avgift (300/mån).
Allmänt om föreningen
Brf Propellern i Torslanda är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen registrerades och förvärvade fastigheten år 2006. Den består av två flerbostadshus och bebyggdes år 2008.

Föreningen är medlem i samfälligheten Amhult ga:67. Föreningens andel är 50%. Samfälligheten förvaltar väg, bil och cykelparkering, planteringar och grönytor som ägs tillsammans med Brf Piloten. Föreningen äger marken (ej tomträtt). Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 190 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 476 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2021.

Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget, och då föreningen har en god ekonomi fick medlemmarna under 2021 en avgiftsfri månad.

I föreningen finns en trevlig innergård med pergola och gemensamma sittplatser samt en boulebana.
Barnvagns-och cykelrum finns samt att förråd finns belägna på källarplan och ingår i avgiften.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar (2021-08-24). Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Att uppgifter från dessa källor är korrekta är inget som Signhome tar ansvar för.
Alla bilder
TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!TOPPMODERNT MED SOLIG BALKONG!
Karta
Anmäl intresse
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Ansvarig Mäklare
Martin Sundarp

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare

0790-232330

martin@signhome.se