Beskrivning

Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!

RENOVERAT BADRUM 2021
VÄLPLANERAD
STORT VARDAGSRUM
BADRUM MED FÖNSTER
MÅNGA SOLTIMMAR
STOR HÖRNBALKONG
NÄRHET TILL NATUR & BAD
SKATÅS MOTIONSANLÄGGNING
NÄRA DELSJÖTERRÄNGEN
GODA KOMMUNIKATIONER
SKOLA & AKTIVITETER
FRI PARKERING I OMRÅDET

  • Välkomna till Anders Zornsgatan och denna härliga bostad. Här bjuds det på en underbar hörnbalkong i soligt syd- och västerläge, bra planlösning, tryggt och barnvänligt område. Balkongen är stor och rymmer både grill och utemöblemang för perfekta vår-och sommarkvällar.
  • Här finns många bra, skolor, närservice, kommunikationer och aktiviteter för alla åldrar! Här har man den bekväma närheten till både natur och bad samt city som nås enkelt med cykel, buss eller bil.
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
25 November 2020
Energiklass
E
Allmän om området

I nära anslutning finner du Skatås med motionsanläggning och elljusspår. Runt knuten ligger Delsjöterrängen med härlig natur och sjöar för svalkande bad. För den idrottsintresserade finns tennisklubb, gym och ridklubb i nära anslutning. Örgryte stoltserar med många härliga grönområden och närhet till natur, bad och centrum. Byggnadsmässigt domineras området av charmiga tegellängor och Anders Zornsgatan 23 utgör inget undantag. Sedan 1945 har dessa förtjusande byggnader huserat många nöjda boenden.

Närservice

Örgryte är ett mycket populärt område med närhet till det mesta. Livsmedelsbutik, blomsteraffär, pizzeria och kiosk -300m

Kommunikation

Några minuters gångväg bort går 5:ans spårvagn som tar er till centrum på bara några minuter.

Parkering

Huset har två garage på kortsidan av huset. Det finns även ca 40 parkeringsplatser ägda av Anders Zornsgatan 21 i anslutning till byggnaden.

Övrigt

Kärralundsskolan ligger ca 10 minuter promenadväg ifrån lägenheten.

Fakta
  • Antal Rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 49kvm
  • Byggnadsår 1945, Värdeåret är 1986.
  • Månadsavgift 3 573 kr I månadsavgiften ingår värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om (110 kr) som avser bredband.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Anders-zornsgatan-23D
Förening
BRF Anders Zornsgatan 23
Lägenhetsnummer
23
Postnummer
41272
Ort
GÖTEBORG
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 573 kr I månadsavgiften ingår värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om (110 kr) som avser bredband.
Byggnad
Byggnadsår
1945, Värdeåret är 1986.
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Boarea
49 kvm
Antal rum
2
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden
Badrum 2021, renoverat kök och ytskickt 2022
Driftkostnader
El
2 040 kr
Försäkring
1 500 kr
Total driftkostnad
ca 3 540 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Driftkostnaderna är schablon.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Anders Zornsgatan 23
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Kabel-TV digital grundutbud (ej box) via Tele2 samt Bredband 100/10.
Renoveringar utförda och planerade
1987 byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum och samtidigt byttes el-stigare.
2019 - 2020 Dränering & Markarbete

Inga större underhåll är planerade de närmaste åren.

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2017 och 2046.

För mer information hittar ni i årsredovisningen.
Parkering
Föreningen har inga parkeringsplatser men de har två garage som kan hyras till en kostnad om 1500 kr/mån resp, 1250 kr/mån.
Allmänt om föreningen
Brf Anders Zornsgatan 23 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen upplåter 27 lägenheter med bostadsrätt samt 3 lägenheter och 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen köpte huset 2007.
Fastigheten bebyggdes 1945 och består av 1 flerbostadshus. Föreningen har två lokaler, en för möteslokal och en för lager.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 208 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 483 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2022.

Fastigheten är upplåten med tomträtt. Tomträttsavtalet skrivs om 2065.

Tvättstugan är belägen på källarplan. Den är utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare samt torkrum. I föreningen finns även ett cykelförråd.

2020 - höjde föreningen årsavgifterna med 2%
2021 - höjde föreningen årsavgifterna med 2%

I dagsläget finns de inga planerade eller beslutande avgiftsförändringar för 2022 (Kontrollerat 2022-02-15).

Gemensamma uteplatser både på gräsmattan bakom och framför entrén samt vid parkeringsplatsen. Här finns både fasta och flyttbara möbelgrupper.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från styrelsen, årsredovisning och stadgar (2022-02-15). Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Att uppgifter från dessa källor är korrekta är inget som Signhome tar ansvar för.
Alla bilder
Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!Rymlig tvåa i toppskick, Örgryte!
Karta
Anmäl intresse
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Ansvarig Mäklare
Martin Sundarp

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare

0790-232330

martin@signhome.se