Beskrivning

Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!

108 kvm!
MODERNT & HEMTREVLIGT
NJUT AV SOLEN PÅ BRYGGORNA
RENOVERAT LYXKÖK
ÖPPET OCH VÄLDIGT SOCIALT
TRE SOVRUM MED FÖRVARING
BEKVÄMT MED TVÅ BADRUM
EXPANSIVT & EFTETRAKTAT
TORKTUMLARE & TVÄTTMASKIN
MATAFFÄRER & MATSTÄLLEN
MYSIGA PARKER I OMRÅDET
REGELBUNDNA CITYBUSSAR

  • Varmt välkomna till denna underbara 4a i ett av Göteborgs mest populära områden Sannegården! Här har man allt man kan önska med nyrenoverat snyggt kök med det lilla extra såsom induktionshäll med inbyggd fläkt, köksö och öppen planlösning. Balkongen med härlig utsikt passar perfekt att umgås på i härliga soldagar som även har plats för möblemang. Tre sovrum där alla har förvaring och två badrum med dusch samt tvättutrustning i ena. En bostad många drömmer om!
  • I underbara Sannegårdshamnen bor du i ett lugnt och härligt område precis intill vattnet med trevliga bryggor att både promenera runt på eller tillbringa en härlig soldag på! Här har man närhet till det mesta såsom mataffärer, matställen, caféer, gym, spa, lekplatser, skolor och förskolor, i ett väldigt expansivt område! Härifrån når du city enkelt med både buss och båt eller varför inte på cykel!
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
14 Februari 2014
Energiklass
D
Fakta
  • Antal Rum 4 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 108kvm
  • Månadsavgift 5 007 kr Inkl obligatoriskt tillägg om 200 kr för bredband/telefoni.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Ångaren-Ernas-gata-6
Förening
Brf Styrmannen på Norra Älvstranden
Lägenhetsnummer
53121
Postnummer
41761
Ort
GÖTEBORG
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
5 007 kr Inkl obligatoriskt tillägg om 200 kr för bredband/telefoni.
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Boarea
108 kvm
Antal rum
4
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Styrmannen på Norra Älvstranden
Antal lägenheter
68
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
1
TV och bredband
Föreningen är ansluten till Tv, bredband och IP-telefoni va Telia.
Renoveringar utförda och planerade
2016 Utfördes en OVK samt tvätt av entrétak
2018-2019 Utfördes rensning av ventilationskanaler (OVK)

Föreningen har en del pågående renoveringar samt utföranden på gång såsom smörjning av fönster, byte av rörelsefogar, målning av sockel, tvätt av putsytor, målning av golv i förråd, cykelrum, sluss till garage, källarkorridorer och styrelserum, tvätt av entrétak. Under 2022 planeras en OVK att utföras. Under 2024 planeras utförande av energideklaration. För mer information gällande renoveringar och underhåll vänligen se föreningens årsredovisning.
Parkering
Föreningens garage ligger i källaren under husen och varje trapphus har direkt kontakt med garaget vilket underlättar vid transport av matkassar och väskor mellan bil och lägenhet. Garaget delas med systerföreningen Brf Matrosen. Förvaltning av garaget sker i form av en samfällighet, Kaptenen, som reglerar förhållandena och reglerna i garaget. Totalt i garaget finns 103 bilplatser (varav 5 platser är handikappsanpassade) och 4 MC-platser.

OBS! Brf Styrmannen på Norra Älvstranden förfogar över 50 av bilplatserna och 2 av MC-platserna. Av dessa 50 är 3 bilplatser handikappanpassade och 22 platser har tillgång till laddstation för el-bil. De platser i garaget som tillhör Brf Styrmannen är 44-54, 65-103, MC3-MC4. Det är i dagsläget kö till samtliga platser.

Brf Styrmannen förvaltar sina platser själv. Det är således en separat kö till just dessa platser och denna sköts av styrelsen. Styrelsen ansvarar också för hyresavtal och ordningsfrågor i vår del av garaget, medan hyresavier sköts av förvaltaren. Kostnaden för en garageplats är 950 kr/månaden (utrustad med laddstation, elförbrukning debiteras utöver detta) och 800kr/månaden (utan laddstation).
Allmänt om föreningen
Brf Styrmannen på Norra Älvstranden är en äkta bostadsrättsförening. Husen byggdes 2009-2010, föreningen äger marken. I föreningen finns 68 lägenheter samt 1 hyresrättslokal.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 190 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av säljare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 476 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2021.

I föreningen finns gemensamt hobbyrum, aktivitetsrum samt cykel-och barnvagnsrum.
Samtliga lägenheter har sin egna tvättutrustning och föreningen har därför ingen gemensam tvättstuga.

För mer information besök föreningen hemsida: www.styrmannen.nu
Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar (2021-03-08). Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Att uppgifter från dessa källor är korrekta är inget som Signhome tar ansvar för.
Alla bilder
Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!Grymt fin lägenhet med lyxkök i Sannegården!
Karta
Anmäl intresse
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Ansvarig Mäklare
Martin Sundarp

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare

0790-232330

martin@signhome.se