Beskrivning

Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!

SOM ETT MINIRADHUS!
EN BOSTAD FÖR ALLA
BRA PLATS ATT UMGÅS
MÖJLIGHET ATT ODLA
SKYDDAT MED GRIND
30 KVM ALTAN
NY KYL OCH FRYS 2020
TVÅ FINA SOVRUM
EGEN TVÄTTMASKIN
HELKAKLAT BADRUM
BRA FÖRVARING
STABIL FÖRENING
LADDSTOLPAR UNDER 2021
SKOLOR OCH AKTIVITETER
MATAFFÄRER OCH MATSTÄLLEN

  • Områdets finaste uteplats är äntligen till salu !
  • Välkomna till Antenngatan 37E och denna unika bostad! Här bjuds det på en underbar altan i soligt västerläge med tillhörande gräsyta, bra planlösning och lugnt barnvänligt område. Altanen är stor och rymmer både grill och utemöblemang för perfekta vår-och sommarkvällar och gräsmattan intill är perfekt för planteringar och odlingar med insynsskydd. Både altanen och gräsmattan har varsin grind vilket gör det tryggt och säkert för barn och husdjur.
  • Här finns många bra, skolor, närservice, kommunikationer och aktiviteter för alla åldrar! Här har man den bekväma närheten till både natur och hav samt city som nås enkelt med cykel, buss eller bil.
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
03 Oktober 2018
Energiklass
E
Fakta
  • Antal Rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 64kvm
  • Månadsavgift 5 043 kr I avgiften ingår värme, vatten samt TV och bredband basutbud via Comhem.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Antenngatan-37E
Förening
Brf Göteborgshus 65
Lägenhetsnummer
2130
Postnummer
42133
Ort
VÄSTRA FRÖLUNDA
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
5 043 kr I avgiften ingår värme, vatten samt TV och bredband basutbud via Comhem.
Byggnad
Byggnadsår
1953
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Boarea
64 kvm
Antal rum
3
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Driftkostnader
El
2 822 kr
Försäkring
1 500 kr
Total driftkostnad
ca 4 322 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Driftkostnader avser 2 personer med en kostnad för el om 2 822 kr/år samt försäkring om 1 500 kr/år.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Göteborgshus 65
Antal lägenheter
208
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
1
TV och bredband
TV och bredband via Comhem som där basutbud ingår i avgiften.
Renoveringar utförda och planerade
2006-2013 genomfördes underhålls-och förbättringsarbeten såsom ommålning och byte av kulör på fasader, stenläggning vid lekplatserna på innergårdar, nya planteringar på innergårdarna, stenbeläggning runt husen, dränering av husen, ny gavelbelysning samt byte av portar vid kallgaragen.

2020 har fasadrenovering slutförts. Projektet innehöll målning av samtliga fasader, fönster och balkonger samt utbyte av vissa delar av fasaden. Dränering runt Antenngatan 21 har utförts, samt byte av spygatt Antenngatan 25 och markarbeten för ny parkeringsplats.

Under 2021 planerar föreningen följande underhåll: Installation av 12 laddstolpar för fordon, byte till LED- belysning för resterande utebelysning, dränering runt en till två byggnader, byte av balkong och altandörrar, byte av äldre slagportar till garageportar, lasering av utemöbler, linjemålning p-platser med linjemassa samt OVK. Föreningen följer även en underhållsplan av Sustend med start 2021.
Parkering
I föreningen finns 43 garageplatser som kan hyras till en kostnad om 385 kr/månad för kallgarage och 515 kr/månad för varmgarage, samt 74 parkeringsplatser för en kostnad om 275kr kr/månad och 9 MC-platser till en kostnad om 150 kr/månad. I dagsläget är det kö till samtliga platser förutom MC-platser som finns ledigt.
Allmänt om föreningen
Brf Göteborgshus 65 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger byggnaderna på fastigheterna Göteborg Järnbrott 21:1, 32:1 samt 33:1 i Göteborg kommun som är upplåtna med tomträtt, uppförda 1953. Tomträtterna löper ut 2022-10-14, 2023-02-10 samt 2022-12-16. Fastigheterna är belägna på Antenngatan 11-37, 30-36 samt Mottagaregatan 10 och 12. I föreningen finns 208 bostadsrättslägenheter samt 1 lokal.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 190 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av säljare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 476 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2021.

I föreningen finns tvättstugor på varje gård i området. Separat mattvätt finns på gaveln vid Antenngatan 23.
Bastu finns i källaren på Antenngatan 29B med ingång på gaveln. Det finns även cykelrum i samtliga fastigheter.

För mer information besök föreningen hemsida: www.antenngatan.se
Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar (2021-06-28). Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Att uppgifter från dessa källor är korrekta är inget som Signhome tar ansvar för.
Alla bilder
Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!Radhuskänsla med solig altan och gräsmatta!
Karta
Anmäl intresse
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Ansvarig Mäklare
Martin Sundarp

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare

0790-232330

martin@signhome.se