Beskrivning

Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!

NYPRODUCERAT 2019
BALKONG & ENTRÉBALKONG
LJUSA & FINA YTSKIKT
GENOMTÄNKT PLANLÖSNING
TAKHÖJD OM 2,5M
GOLVVÄRME BADRUM
HISS DIREKT TILL AFFÄR & GYM
TVÄTTMASKIN & TORKTUMLARE
FANTASTISK INNERGÅRD
GEMENSAMT VÄXTHUS
TV/BREDBAND VIA FIBER
VINDSFÖRRÅD & CYKELRUM
ALLUM KÖPCENTRUM
FIN NATUR RUNT OM
FLERA BUSSAR & PENDELTÅG

  • "Det absolut bästa med den här lägenheten är den fantastiska innergården där du kan äta oändligt med smultron, jordgubbar och vinbär eller varför inte hyra din egen planteringsyta där du planterar din egen sallad som du serverar till dina vänner tillsammans med grillad mat från föreningens gemensamma grill. Det finns en stor och härlig takterrass på sjunde våningen med utemöbler och tillhörande dynor med utsikt över innergården." - Säljarna
  • Varmt välkomna till denna härliga nyproducerade trea som verkligen har det lilla extra ! Inte nog med en stor balkong med fin utsikt, ljusa och härliga ytskikt och med fint ljusinsläpp, samt all typ av närservice alldeles intill, så nås även både mataffär och gym direkt med bostadens hiss. För shopping och ett trevligt utbud av caféer och matställen har man Allum Köpcentrum alldeles intill och även apotek och banker alldeles utanför. Föreningen bjuder en fantastisk innergård med härliga bärbuskar och möjligheten att grilla. I huset finns även terrasser, övernattningslägenhet att hyra och gemensamt växthus vilket utgör perfekta tillfällen för att umgås! En trevlig bostad för alla!
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
31 Mars 2021
Energiklass
D
Fakta
  • Antal Rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 77kvm
  • Månadsavgift 4 451 kr I avgiften ingår värme, digital-TV, bredband och IP-telefoni via Telia Triple Play. Kostnad för hushållsel och vatten tillkommer och debiteras enligt enskild förbrukning.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Gamla-Kronvägen-49
Förening
Brf Lyckan Partille Port
Lägenhetsnummer
3-1205
Postnummer
43338
Ort
PARTILLE
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 451 kr I avgiften ingår värme, digital-TV, bredband och IP-telefoni via Telia Triple Play. Kostnad för hushållsel och vatten tillkommer och debiteras enligt enskild förbrukning.
Byggnad
Byggnadsår
2017-2019
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Boarea
77 kvm
Antal rum
3
Uppvärmning
Fjärrvärme - vattenburet system med radiatorer
Ventilation
Mekanisk till-och frånluft m. värmeåterv
Driftkostnader
El
4 000 kr
Försäkring
1 534 kr
Total driftkostnad
ca 5 534 kr/år
Antal i hushållet
3
Kommentar
Driftkostnader avser 3 personer med en kostnad för el om ca 4 000 kr/år samt försäkring om ca 1 534 kr/år. Uppgifter enligt schablon, där faktiska uppgifter kan variera.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Lyckan Partille Port
Antal lägenheter
124
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Digital-TV och bredband via fiber och Telia.
Renoveringar utförda och planerade
I dagsläget finns inga planerade eller beslutade renoveringar då huset är nybyggt.
Parkering
Till föreningen hör 80 st parkeringsplatser i garage och kan hyras till en kostnad om 950 kr/månad. I dagsläget är det ingen kö men enbart enstaka platser kvar.
Allmänt om föreningen
Brf Lyckan Partille Port är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 124 lägenheter fördelat på tre hus där samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen äger marken och registrerades 2016.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 190 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av säljare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 476 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2021.

Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har egen tvättutrustning.

I föreningen finns två gemensamma terrasser om ca 40 och ca 70 kvm.
Det finns även en gästlägenhet om ca 65 kvm som medlemmar i föreningen kan hyra, samt barnvagns- och rullstolsrum.

Till varje lägenhet hör ett vindsförråd.

Fastigheten deltar i Partille GA:11, GA:12, GA:14, GA:19-22 som avser trapphus, innergården, sopsug, parkeringsgarage samt lokalgator.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar (2021-04-08). Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Att uppgifter från dessa källor är korrekta är inget som Signhome tar ansvar för.
Alla bilder
Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!Trea i toppskick med utsikt och en magisk innergård!
Karta
Anmäl intresse
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Ansvarig Mäklare
Martin Sundarp

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare

0790-232330

martin@signhome.se