Beskrivning

Mysigt med inglasad balkong i soligt läge nära natur och hav!

INGLASAD BALKONG
MYCKET LJUSINSLÄPP
WALK-IN-CLOSET
EFTERTRAKTAD BR
POPULÄR FÖRENING
LUGNT OCH NATURNÄRA
TVÄTTMASKIN & DISKMASKIN
LUGNT OCH FAMILJÄRT
TORSLANDA TORG INTILL
SKOLOR & FÖRSKOLOR

  • Med en underbar inglasad balkong och närheten till både havet och naturen finns nu äntligen denna bostad snart tillgänglig! Ljus och fin lägenhet med två stora sovrum och genomtänkt förvaring i både sovrum och walk-in-closet som även kan göras om till ett annat typ av rum om så önskas. Här bor man i ett otroligt lugnt och barnvänligt område och med en balkong i soligt läge! Alldeles intill har ni förutom härliga motionsslingor allt man kan tänkas behöva såsom mataffär, apotek, gym, skolor och förskolor, lekplats och konditori. Och i Amhult hittar ni även ett bredare utbud med bland annat butiker, större mataffär och aktiviteter.
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
20 Februari 2020
Energiklass
E
Fakta
  • Antal Rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 77.9kvm
  • Månadsavgift 4 698 kr I avgiften ingår värme, vatten samt TV och bredband via Telia.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Gamla-Tumlehedsvägen-7
Förening
Brf Prästgården
Lägenhetsnummer
46
Postnummer
42332
Ort
TORSLANDA
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 698 kr I avgiften ingår värme, vatten samt TV och bredband via Telia.
Byggnad
Byggnadsår
1966
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Boarea
77.9 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Driftkostnader
El
1 800 kr
Försäkring
1 500 kr
Total driftkostnad
ca 3 300 kr/år
Antal i hushållet
1
Kommentar
Driftkostnader avser 1 person med en kostnad för el om 1 800 kr/år samt försäkring om 1 500 kr/år. Uppgifter enligt schablon, där faktiska uppgifter kan variera.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Prästgården
Antal lägenheter
174
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
2
TV och bredband
Föreningen är ansluten till TV och bredband via Telia. För TV ingår grundutbud av markbundna kanaler och för bredband ingår 100/10 Mbit/s. Önskas övriga paket kan detta beställas av Telia.
Renoveringar utförda och planerade
2015 byttes samtliga radiatorer i badrummet
2020 och 2021 åtgärdades relining av bottenplattor och dagvattenledningar.

Föreningen står inför ett större underhållsprojekt som startar augusti 2021 med byte av fönster, tak samt en större mängd tegelstenar och all bruksfog. Vid genomgång av projektets omfattning har styrelsen konstaterat att det finns vinster med att utvidga projektet med ny ventilation, tilläggsisolering av fasader och ny fasadbeklädnad. Styrelsen vill sänka underhålls och driftskostnaderna samtidigt som vi framtids säkrar kommande renovering enligt nedan;
Ny ventilation med värmeåtervinning (FTX). Nya tilluftskanaler monteras på fasad med ett tilluftsdon i sov och vardagsrum. Åtgärden kräver ett borrhål från utsidafasad till insida av rummen det berör, asbestsanering på balkonger, befintlig tegelfasad rivs, ny isolering monteras på fasad utanpå nya tilluftskanaler, ny fasad monteras i form av fasadskivor.
Parkering
Föreningen förfogar 134 st parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad om 208 kr/mån, där det ofta går snabbt att få plats. Det finns även 47 st garageplatser till en kostnad om 416 kr/månad, i dagsläget är det kö till dessa platser. Det finns även 14 st MC-platser som kan hyras till en kostnad om 156 kr/månad. I området finns även besöksparkering.
Allmänt om föreningen
HSB Brf Prästgården är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger fastigheten Göteborg Torslanda 36:31 fördelad på adresserna Noleredsvägen 2-12 samt Gamla Tumlehedsvägen 1-11. I föreningen finns 174 lägenheter samt 2 lokaler.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) och en pantsättningsavgift om 476 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Överlåtelseavgiften betalas av säljaren och pantsättningsavgiften betalas av köparen. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2021. Vid två eller fler uttagna panter utgår viss rabatt på pantsättningsavgiften. Förvärvaren skall vara medlem i HSB innan den kan godkännas ett medlemskap i bostadsrättsföreningen. Det tillkommer en medlemsavgift till HSB om 825 kronor för köparen. Är det två köpare så betalar den ena 825 kronor och den andra 525 kronor. Andelsavgiften i HSB är 500 kr/person och återbetalas vid utträde.

Tvättstugorna är belägna i hus 5 och 6. I varje tvättstuga finns ett bokningssystem,där du bokar din tvättid med ett tvättlås.

För mer information besök föreningen hemsida: www.hsb.se/goteborg/brf/prastgarden/
Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar (2021-06-20). Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Att uppgifter från dessa källor är korrekta är inget som Signhome tar ansvar för.
Alla bilder
Mysigt med inglasad balkong i soligt läge nära natur och hav!Mysigt med inglasad balkong i soligt läge nära natur och hav!Mysigt med inglasad balkong i soligt läge nära natur och hav!Mysigt med inglasad balkong i soligt läge nära natur och hav!
Karta
Anmäl intresse
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Ansvarig Mäklare
Martin Sundarp

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare

0790-232330

martin@signhome.se