Beskrivning

Toppmodern trea med balkong!

INGLASAD BALKONG
HÖGT UPP I HUSET
LJUS OCH FRÄCH
FIN UTSIKT
CHARMIG LÄGENHET
HELKAKLAT BADRUM
SMART PLANLÖSNING
NÄRA TILL SKOLA & FÖRSKOLA
GODA KOMMUNIKATIONER
GÅNGAVSTÅND TILL MATBUTIKER
FINA CYKELVÄGAR
VÄLDIGT POPULÄRT OMRÅDE

  • Gräddgatan "Perfekt lägenhet för dig som vill ha närhet till allt"
  • Välkomna till Kallebäck och populära Gräddgatan 7. Här finner ni en bostad med perfekt läge nära naturen och mycket goda kommunikationer till stan. Ytterst stilfull och välplanerad bostad med en utpräglad känsla för detaljer som gör din vardag lite enklare. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, inbyggd mikro, fläkt, kyl och frys i fullhöjd samt integrerad diskmaskin. Alla vitvaror går i rostfritt stål från Electrolux. Härlig och stor balkong med morgon- och eftermiddagssol där du kan njuta av många soltimmar. Det helkaklade badrummet erbjuder tvättmöjligheter, kommod med spegelskåp och vikbara duschdörrar.
  • Här bor man med närhet till förskola och skola, grönområden, idrottsanläggning och matvarubutik.
  • Välkommen att boka dig på visning!
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
04 December 2018
Energiklass
C
Allmän om området

Det finns gott om besöksparkering (mot betalning) i närheten som sköts av Göteborgs Stad. Kallebäck är en undanskymd pärla i utkanten av Örgryte, med Delsjöområdet som närmaste granne och Mölndal på andra sidan leden. Här är det lätt att trivas och att ta sig runt till olika delar av stan – och vidare ut i vida världen. Runtom Kallebäck finns fina skogsområden, bergssluttningar och inte minst hela Delsjöområdet med fantastiska möjligheter till träning, bad eller skidåkning. Delsjöns golfbana som ligger runt hörnet tillhör en av Göteborgs äldsta och är även det ett vackert promenadområde, även för den som inte spelar golf.

Närservice

Ett stenkast ifrån finns ICA MAXI och Willys.

Kommunikation

Goda kommunikationer. Busshållplats inom ca 75 meter med god turtäthet (Linje 50 och 86) till Korsvägen och Brunnsparken samt Frölunda Torg.

Fakta
  • Antal Rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 69.4kvm
  • Månadsavgift 4 207 kr Värme och vatten ingår i avgiften. Ett obligatoriskt tillägg om 160 kr/mån tillkommer och avser kabel-TV och bredband. Individuell mätning av elförbrukning tillkommer. 4047 kr grundhyra.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Gräddgatan-7
Förening
BRF Kallebäcks Torn
Lägenhetsnummer
1701
Postnummer
41276
Ort
GÖTEBORG
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 207 kr Värme och vatten ingår i avgiften. Ett obligatoriskt tillägg om 160 kr/mån tillkommer och avser kabel-TV och bredband. Individuell mätning av elförbrukning tillkommer. 4047 kr grundhyra.
Byggnad
Byggnadsår
2018
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Boarea
69.4 kvm
Antal rum
3
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FX-aggregat
Driftkostnader
El
3 000 kr
Försäkring
1 500 kr
Total driftkostnad
ca 4 500 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Kallebäcks Torn
Antal lägenheter
84
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Fastigheten är kopplad till Itux. Föreningen har ett gruppavtal med Tele2/Comhem där en obligatorisk avgift på 160 kr/mån debiteras boende. Det som ingår i gruppavtalet är Bredband 250 med trådlös router, Telefoni Bas och Startutbud med digital-tv-mottagare. Boenden har möjlighet att teckna med en annan leverantör än Tele2/Comhem men kostnaden på 160 kr/mån kvarstår.
Renoveringar utförda och planerade
Det är nyproduktion så det finns inget behov av planerade renoveringar i närzonen enligt styrelsen, 30/3 2022.
Parkering
Föreningen har 35 parkeringsplatser som nås via hiss från huset. Dessa parkeringsplatser (utan eller med laddstolpe) kan hyras för ca 1 100 kr/månaden. I dagsläget är det kö till samtliga platser. Det finns även bilparkering i form av gatuparkering. I dagsläget har föreningen två lediga MC platser där kostnaden är 600 kr/mån.
Allmänt om föreningen
Brf Kallebäcks Torn är en äkta bostadsrättsförening som registrerades 2017-03-17. I föreningen finns 84 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Kallebäck 7:11 på adressen Gräddgatan 7 i Göteborg. Föreningen är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 208 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av säljare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 483 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2022.

Det finns inga planerade avgiftsförändringar för 2022. (Kontrollerat med styrelsen 30/3 2022).

I föreningen finns det gemensam tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsrum i källaren.

Den ekonomiska förvaltningen administreras av Riksbyggen.
Alla bilder
Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!Toppmodern trea med balkong!
Karta
Anmäl intresse
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Ansvarig Mäklare
Martin Sundarp

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare

0790-232330

martin@signhome.se