Beskrivning

Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!

HAVSUTSIKT
GAVELLÄGENHET
BALKONG
HAVETS E6
ÖPPEN PLANLÖSNING
LJUSET
MÅNGA FÖNSTER
KVÄLLSOL
NÄRHET TILL BAD & BÅTLIV
FINA PROMENADSTRÅK
LUGNT & TREVLIGT OMRÅDE
FLERA SKOLOR & BARNOMSORG I NÄRHETEN
VÄLSKÖTT FÖRENING

  • Hjuviks Bryggväg 28 - "Havet som närmsta granne"
  • Ett unikt boende som blir alltmer svårt finna, här finns en trygg bostadsrättsförening som underlättar boendet och skötsel. Med salta bad och båtliv runt hörnet ligger denna fina lägenhet. Lugnet, havet och naturen skapar livskvalitet, det är en perfekt plats för dig som vill skapa en egen oas. Havsutsikten från vardagsrummet och balkongen är verkligen magisk, för att det hela tiden händer någonting i synfältet. Stora som små segelfartyg seglar förbi, allt detta ser du med blotta ögat. Du har ett stort förråd som tillhör lägenheten, i föreningen finns en välskött tvättstuga med stora maskiner, cykelrum, kajaker att låna, grill och trädgårdsområde. Kort sagt här finns det mesta.
  • Har du drömt om att bo granne med havet? Du har hittat helt rätt! Detta fantastiska boende erbjuder allt du kan önska dig, en gavellägenhet utöver det vanliga med stora öppna ytor, havsutsikt, ljuset, närhet till naturområde och bra stigar för löpning samt vandring.
  • Varmt välkomna på visning!
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
09 Mars 2020
Energiklass
E
Vägbeskrivning

Promenadavstånd till havet och Hjuviks Marina. Alldeles i närheten med några minuters promenad ligger skolorna Hjuviksgården och Brännekulla förskola. I Amhult finner ni mycket bra närservice, med ett trevligt utbud av butiker, restauranger, café och banker. För roliga aktiviteter biograf och bibliotek finns detta att tillgå på kulturhuset Vingen vid Amhult Torg.

Fakta
  • Antal Rum 4 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 97kvm
  • Månadsavgift 5 855 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten och 1 st parkeringsplats. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om (285 kr) som avser Kabel-TV, Bredband och Telefoni.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hjuviks-bryggväg-28
Förening
BRF Hjuviks plaza
Lägenhetsnummer
3
Postnummer
42340
Ort
TORSLANDA
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
5 855 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten och 1 st parkeringsplats. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om (285 kr) som avser Kabel-TV, Bredband och Telefoni.
Byggnad
Byggnadsår
1997
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Boarea
97 kvm
Antal rum
4
Uppvärmning
Bergvärme
Övrigt om byggnaden
Föreningen består av tre huvudbyggnader i två plan med lägenheter samt flertalet förrådsbyggnader.
Driftkostnader
El
5 245 kr
Försäkring
1 500 kr
Total driftkostnad
ca 6 745 kr/år
Antal i hushållet
4
Kommentar
2 vuxna och 2 barn.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Hjuviks plaza
Antal lägenheter
21
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Föreningen är anslutna till Kabel-TV och bredband via Telia.
Renoveringar utförda och planerade
2017 - 2018
Byte av samt målning av fasad på
bostadshusen, balkonger,
loftgångar och trappräcken.
Renovering av fasad och målning av
förrådsbyggnader. Samtliga
fönsterbläck på alla byggnader
byttes.
OVK besiktning.

Föreningen planerar att byta förrådsdörrar, bredbandsutrustning och ytterdörrar 2021/2022.

Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2017 och sträcker sig fram till 2028.
Parkering
En parkeringsplats hör till varje lägenhet och ingår i månadsavgiften. Extra parkeringsplats kan i mån av tillgång hyras för 400 kr/mån (Fr o m årsskiftet 21/22).
Allmänt om föreningen
Brf Hjuviks Plaza är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 21 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt och är belägna intill Hjuviks vackra Marina. I området finns fina promenadstigar, lekplats "trekanten" och bra skolor. Föreningen har gemensam tvättstuga och cykelförråd. I föreningen finns även gemensam uteplats, boulebana och egen badstege. Det finns även möjlighet att hyra bastu. Föreningen anordnar höst- och vårstädning.
Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Hjuviks vägsamfällighet.

I dagsläget finns det inga planerade eller beslutande avgiftshöjningar. (Kontrollerat 2021-11-23).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 208 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 483 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2021.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är särskild vikt för dig. Att uppgifter från dessa källor är korrekta är inget som Signhome tar ansvar för.
Alla bilder
Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!Gavellägenhet i Hjuvik med havsutsikt!
Karta
Anmäl intresse
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Ansvarig Mäklare
Martin Sundarp

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare

0790-232330

martin@signhome.se