Beskrivning

Taklägenhet i Björlanda !

TOPPLÄGENHET HÖGST UPP
ENORM UTEPLATS/BALKONG
GAVELLÄGET ALLA VILL HA
STORT MARBODALKÖK
UNIK KÖKSÖ
SMART OMBYGGD
AC INSTALLERAD
UTSIKT
AFFÄR OCH BUSS BREDVID
LUGNT OMRÅDE
BJÖRLANDA NÄRA HAVET

 • Söker du en lägenhet i Torslanda/Björlanda området som har allt det där extra finns nu en fantastisk 4:a som är delvis ombyggd för smartare förvaring och disposition av yta.
 • Taklägenhet i gavelläge utan grannar ovanför och på ena sidan gör lägenheten tyst och harmonisk. Balkongen är enorm med plats för bord, sittgrupp, grillhörna etc..
 • 3 sovrum i bra storlek, helkaklat badrum i fräscha färger med högklassiga Miele maskiner. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den härliga balkongen. Kvalitetskök från Marbodal och egen unik specialdesignad köksö som en central del i köket. Köket har kvalitets vitvaror i rostfritt. Ett extra förråd har byggts för att slippa fula garderober i sovrum, snyggt, smart och praktiskt.
 • Man har precis installerat Ac - luft/luftvärme/kyla för extra komfort i lägenheten under varma eller kalla dagar.
 • Ytterligare ett förråd finns i källarvåningen. Parkeringsplats på gården nedanför.
 • Finns hiss i huset.
 • Området runt Björlanda och Skra bra är under expansion och det kommer nya spännande projekt över tid.
 • Affärer och busshållplats finns med ngn minuts promenad.
 • "Säljarens ord"
 • Välkommen till en 4a i ett fantastiskt område och grym miljö, som att vara på landet, fast det är endast 20 min från centrala stan i Göteborg. Det är nu dags för oss att lämna över vår fantastiska lägenhet för nya utmaningar. Vi hoppas att du/ni kan få skapa er egen underbara historia här framöver. Vi har älskat varje minut i den sedan vi flyttade in.
 • Vi har nu bott här i 3 år och tycker väldigt mycket om området. Grannar är i alla olika åldrar och är väldigt trevliga. Alla i föreningen är måna om att allt sköts och ett stort engagemang finns för att allt ska se bra ut och att alla ska trivas. Förskola/skola finns 4 minuters promenad bort och skogen för promenader ligger runt hörnet.
 • Vår ICA butik ligger 5 min promenad bort. Närheten till havet finns om man önskar promenera dit och tar ca 20 minuter och att få njuta av att käka frukost på klipporna. Vi hoppas att du/ni kommer att trivas minst lika bra som vi har gjort i denna fantastiska lägenhet i ett underbart område för både barn och vuxna.
 • Familjen på Kronängen 1
Närservice

Affär 500 m

Kommunikation

Busshållplats utanför föreningen

Parkering

Parkeringsplats ingår

Fakta
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 78.2kvm
 • Månadsavgift 3 912 kr I månadsavgiften ingår värme, förråd, parkering och sophämtning. Tillkommer avläsning för vatten och kostnad för fiber.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Kronängen-1
Förening
BRF Kronängen i Torslanda
Lägenhetsnummer
311
Postnummer
42355
Ort
TORSLANDA
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 912 kr I månadsavgiften ingår värme, förråd, parkering och sophämtning. Tillkommer avläsning för vatten och kostnad för fiber.
Byggnad
Byggnadsår
2018
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Boarea
78.2 kvm
Antal rum
4
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk, FTX
Driftkostnader
El
4 000 kr
Försäkring
1 500 kr
Total driftkostnad
ca 5 500 kr/år
Antal i hushållet
3
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Kronängen i Torslanda
Antal lägenheter
21
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Fiber finns installerat
Parkering
Parkering på innergård
Allmänt om föreningen
Lägenheterna är fördelade på
två stycken 2:or, tre stycken 4:or och 16 stycken 3:or.
Alla bilder
Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !Taklägenhet i Björlanda !
Karta
Anmäl intresse
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Ansvarig Mäklare
Martin Sundarp

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare

0790-232330

martin@signhome.se