Beskrivning

Drömbostad med magisk utsikt högt upp!

VÅNING 10/12!
BALKONG MED INFRAVÄRME
2,55 M TAKHÖJD!
LOUNGE-KÄNSLA
NYMÅLAT I HELA LGH
NATUR - & CITYNÄRA
TVÄTTMASKIN & TORKTUMLARE
GOLVVÄRME I BADRUM
BAD & PROMENAD VID DELSJÖN
GYM I FÖRENINGEN
HISSEN DIREKT TILL GARAGET
LADDNING FÖR ELBIL I GARAGE
TOPPENBRA NÄRSERVICE INTILL
SMIDIGA BUSSAR TILL CITY

  • ”Välkomna till en oas med utsikt över stan! Att sitta på balkongen i solen en ljummen vårkväll och kolla på solnedgången med ett glas champagne, sluta ögonen och bara njuta. Det har varit en riktig lyx för oss. De extra 15 kvadraten med trädäcket och infravärmen är en magisk plats från mars till oktober och har blivit en favoritplats efter jobbet och på helger” –Säljaren.
  • Enastående bostad på 3 Rok högt upp i huset med en fantastisk stor inglasad balkong med magisk utsikt som har sol från lunch till solnedgång med den härliga möjligheten att odla på. Balkongen är dessutom inredd med infravärme för att kunna njuta lika mycket på kvällar och vintertid! Bostaden ger en riktig lounge-känsla och med öppen planlösning och enormt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna blir det en perfekt yta att umgås många på! Toppmoderna och nya ytskikt och vitvaror i hela lägenheten och med ljusa väggar, parkettgolv och helklaklat i badrum. Föreningen har både garageplatser och parkeringsplatser och via husets hiss når man direkt garaget. Bostaden alla kan drömma om!
  • Expansiva Kallebäck bjuder på allt från närheten till fantastiska delsjöområdet med badplatser, motionsslingor, golf och fiskeplatser, perfekt närservice, trevliga matställen och bra kommunikationer till stan! Ett lugnt och trevlig område att bo i när man både vill ha naturen och närheten till stan.
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
08 Maj 2015
Energiklass
D
Fakta
  • Antal Rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 91.4kvm
  • Månadsavgift 4 640 kr I avgiften ingår värme, vatten samt kabel-TV, bredband och telefoni via Comhem.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Smörgatan-102
Förening
Brf Horisonten Kallebäck, Örgryte nr 2
Lägenhetsnummer
03104
Postnummer
41276
Ort
GÖTEBORG
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 640 kr I avgiften ingår värme, vatten samt kabel-TV, bredband och telefoni via Comhem.
Byggnad
Byggnadsår
2008
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Boarea
91.4 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
FTX och Frånluft med återvinning
Övrigt om byggnaden
2018 målades hela lägenheten om samt ny diskmaskin sattes in i köket.
2019 byttes kommod och bänkskiva i kök.
2020 sattes ny garderob in i sovrummet.

Till bostaden hör ett källarförråd med full takhöjd
Driftkostnader
El
1 800 kr
Försäkring
1 500 kr
Total driftkostnad
ca 3 300 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Driftkostnader avser 2 personer med en kostnad för el om 1 800 kr/år samt försäkring om 1 500 kr/år. Uppgifter enligt schablon, där faktiska uppgifter kan variera.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Horisonten Kallebäck, Örgryte nr 2
Antal lägenheter
57
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV, bredband och telefoni via Comhem där basutbud ingår i avgiften.
Renoveringar utförda och planerade
2020 utfördes underhållsarbete på samtliga balkongräcken samt att rensning av ventkanaler och OVK gjordes.
2019 utfördes uppdatering av styrenhet och byte av kompressor i bergvärmemaster, byte av elpatroner i varmvattenberedaren, upprustning av gymmet.
Samma år byttes lamporna till ledbelysning i allmänna utrymmen på våningsplanen, hissgolvet byttes i hissarna, målning utfördes av fönsterbläck i söder- och västerläge, nödbelysning byttes med ledbelysning på samtliga våningsplan.

Föreningen planerar att under 2021 se över och eventuellt renovera fläkt-och kylsystem, samt under 2023 se över fogar och eventuellt utföra en omfogning på allmänna glasytor i trapphus. Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2012 och sträcker sig fram till 2050.

För mer information gällande renoveringar och utföranden, se gärna föreningens årsredovisning.
Parkering
Föreningen förfogar 49 st garageplatser till en kostnad om 800 kr/månad varav 6 st laddstolpar för elbilar, samt 4 parkeringsplatser till en kostnad om 600 kr/månad. I dagsläget är det ingen kö till dessa platser. Det råder även boendeparkering i området.
Allmänt om föreningen
Brf Horisonten Kallebäck, Örgryte nr 2 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen köpte fastigheten 2008 och äger marken.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 190 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 476 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2021.

Föreningen har gemensamma ytor såsom uteplatser, cykelrum och gym.

En gång om året anordnas gemensam vårstädning för medlemmarna som följs upp av en gemensam fika. Vid detta tillfälle brukar föreningen bjuda in föreläsare på tema grannsamverkan, hemförsäkring och dylikt. Föreningen samlas även vid jämna mellanrum för att mötas samt för upprustning.

För mer information besök föreningen hemsida: www.brfhorisonten2.se
Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar (2021-03-21). Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Att uppgifter från dessa källor är korrekta är inget som Signhome tar ansvar för.
Alla bilder
Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!Drömbostad med magisk utsikt högt upp!
Karta
Anmäl intresse
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Ansvarig Mäklare
Martin Sundarp

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare

0790-232330

martin@signhome.se