Martin Sundarp

VD, Signhome
Signhome

0790-23 23 30 martin@signhome.se

Martin Sundarp

VD, Signhome
Signhome

0790-23 23 30 martin@signhome.se

Martin Sundarp

Ansvarig fastighetsmäklare
Signhome

0790-23 23 30 martin@signhome.se

Martin Sundarp

Ansvarig fastighetsmäklare
Signhome

0790-23 23 30 martin@signhome.se

Vårt åtagande ger…

Vårt åtagande ger…

Martin Sundarp
VD Signhome

”Vårt åtagande ger fler än våra kunder ett bättre läge.”

Med detta löfte som ledstjärna driver Martin Sundarp sedan en tid tillbaka Signhome, en unik mäklarfirma i Torslanda. Hela 10% av vinsten – från varje försäljning – skänks till välgörande ändamål och det är säljaren av fastigheten som bestämmer vad pengarna ska gå till.

”Jag driver inte Signhome primärt av ekonomiskt egenintresse. Våra lönsamma bostadsaffärer lyfts av vår övertygelse om att förändra utgångsläget för de som har det svårt. 10% av vår vinst går till välgörenhet. Som kund hos oss får du allt du förväntar dig av en mäklare och bidrar samtidigt till att världen blir en bättre plats för fler”, berättar Martin med stort eftertryck.

Martin drivs av en brinnande vilja att göra världen till en bättre plats för fler och har valt att väva in detta i hela sin verksamhet. Signhome är redan en framgångsrik mäklarfirma, med nöjda kunder och lyckade fastighetsaffärer i bagaget. Tack vare stor lokal förankring, personligt engagemang i varje försäljning och gedigen kunskap i fastighetsförmedling är Signhome redan ett självklart val för många som står inför en husförsäljning. Med en väl förankrad process, god organisation och bra struktur så kan Signhome skänka 10% av vinsten utan högre mäklararvode.

”Det handlar om att tänka smart och långsiktigt”, berättar Martin. ”Vi samlar inte pengar på hög och har tänkt igenom våra fasta kostnader noga för att kunna arbeta så här. Vi vill visa att det går att driva en resultatrik verksamhet som ger fler än våra kunder ett bättre läge, helt enkelt!”

Den 1 januari flyttar Signhome in i nya lokaler vid flygfältet i Torslanda. Välkommen att besöka oss där eller att höra av dig till oss via andra kanaler. Vi finns här för dig – och andra som behöver ett bättre läge.

Vi är Signhome

Vi är Signhome

MARTIN SUNDARP
VD, SIGNHOME

Jag heter Martin Sundarp. Mitt livsmål är att göra omvärlden lite bättre, min övertygelse är att alla kan göra skillnad. Jag är också bostadsmäklare och brinner för att skapa bättre lägen. Med Signhome har jag förpackat min yrkeskarriär i mäklarbranschen och min passion för välgörenhet i en unik och oberoende mäklarbyrå där du alltid får mer. Välkommen in i värmen!

Alla mäklare på Signhome arbetar med samma mål i fokus: att hjälpa våra kunder – och fler i vår omvärld – till ett bättre läge.
Vårt unika Åtagande, som innebär att vi alltid skänker 10% av vinsten till välgörande ändamål, gör att vi engagerar oss extra mycket i varje enskild bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss – vi är med dig hela vägen.

MARIE CLASGÅRD

Fler insatta vuxna ger färre utsatta barn

MARIE CLASGÅRD
UTVECKLINGSLEDARE OCH FÖRELÄSARE, SPORTFRONT

En av Signhomes utvalda gåvomottagare är Stiftelsen Sportfront, som arbetar förebyggande och främjande med och för barn och ungdomar, mot droger, våld och rasism. Eldsjälen och grundaren i Sportfront heter Marie Clasgård och hon startade Stiftelsen Sportfront efter att ha arbetat som lärare i 22 år. I skolans värld blev det mer och mer tydligt hur vuxenvärlden brister i att se till barn och ungdomars utsatthet i samhället, vilket kan leda till psykisk ohälsa. Marie upplever ofta att politik, prestige och pengar kommer i vägen för viljan att förebygga.

”Fler insatta vuxna ger färre utsatta barn”, säger Marie, och fortsätter: ”Det är ett MÅSTE att alla barnverksamheter utbildar sig i dessa frågor – och det handlar inte om punktinsatser, utan ett kontinuerligt arbete. Det räcker inte heller att Sportfront exempelvis föreläser för ungdomar vid enstaka tillfällen. Missförstå mig inte, det är jättebra, men om inte de vuxna runtomkring har en ökad kunskap och medvetenhet, ökad beredskap och bra verktyg, så blir det inte lika hållbart över tid.”

Inom idrotten finns enligt Marie en vilja att anlita t.ex. Sportfront för att de vuxna – ledare och föräldrar – ska få den kunskap de behöver för att fånga upp signaler på att barn mår dåligt eller far illa. Marie vill ge en eloge till alla idrottsföreningar som engagerar sig (samtliga finns på sportfront.se). ”Inom idrotten upplever vi att man gör ett mycket bra jobb, generellt, för att fånga upp signaler hos barn och ungdomar samt jobbar på att utveckla en trygg och säker miljö”.

Det är dock långt ifrån alla barn som håller på med idrott och därför, påpekar Marie, är det så viktigt att förskolor, skolor och andra barnverksamheter också kontinuerligt utbildar sig inom t.ex. Sexuella övergrepp mot barn och unga och på så sätt bidrar till att fler vågar prata om dessa viktiga frågor – och vet när och hur man ska ingripa om det behövs. ”Inom skolans värld kan vi göra skillnad – för ALLA barn och ungdomars rättigheter enligt Barnkonventionen: att få växa upp i våld- och drogfria miljöer!”, avslutar Marie.

Du som väljer att låta Signhome förmedla din nästa fastighetsförsäljning kan välja att låta de 10% av vinsten, som Signhome alltid skänker, gå till just Stiftelsen Sportfront, så att Marie och hennes kollegor kan fortsätta att arbeta för en bättre start i livet för barn och ungdomar.