Bifrost

FIN 2:A 67 KVM I MÖLNDAL

UTGÅNGSPRIS : 1 975 000 kr

Blandsädesgatan 2A

FINT KÖK – 2019, SOLIGT LÄGE, LÅG AVGIFT!

Härlig tvåa med ljus och rymd i grön omgivning. Rymlig lägenhet med renoverat stilrent kök med vita, släta luckor. Ljust vardagsrum med fin parkett, stort fönster samt utgång till helt nyrenoverad balkong i soligt läge. Stort sovrum med gott om förvaring, fräscht badrum i vitt med matta i blått, duschkabin och tvättmaskin/torktumlare. Den kringbyggda innergården är som en mysig trygg oas och helt nygjord, här finns grönska, grillplats, lekparker och sittplatser.
Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

BOSTADENS BÄSTA:

 • MÖJLIGHET TILL SNABB INFLYTTNING!
 • STOR BALKONG
 • 2:A 67 KVM
 • FINT KÖK - 2019
 • NÄRA GÖTEBORG
 • NÄRA MÖLNDALS CENTRUM
 • GRÖNOMRÅDEN RUNT KNUTEN
 • HELT NYGJORD INNERGÅRD- SUPERMYSIGT!
 • NY BALKONG
 • NYARE FÖNSTER
 • NY ICA I OMRÅDET
 • HEMKÖP BREDVID
 • SKOLOR NÄRA

Fakta om bostaden
showTodaysHousing
1
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Blandsädesgatan 2A
Förening
BRF Axet
Lägenhetsnummer
187
Postnummer
43146
Ort
MÖLNDAL
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 641 kr
Fiberkostnad på 79 kr /månad ingår i avgiften.
Kommentar till nettoskuldsättningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.
Driftkostnader
El
2 500 kr
Försäkring
1 250 kr
Total driftkostnad
ca 3 750 kr/år
Antal i hushållet
1
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Boarea
67 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp


SignhomeAnmäl intresse

  Nuvarande bostad

  Allmänt om området

  Bifrost är ett härligt område med grönskande omgivning. I Mölndal finns bra service i form av butiker, bibliotek, apotek, banker, sjukhus/vårdcentraler etc. Här finner man ett stort utbud av förskolor och grundskolor.
  Upplevelser för den aktive finns alltid nära. Mölndal är rikt på sjöar och vattendrag. Stensjön t.ex. har förbindelse med Rådasjön via Stålloppet där den trolska naturen lockar till spännande upptäcktsfärder med kanot. Det finns flera badplatser med stor variation och till salta bad är det bara 15 minuter.
  Mölndal ligger nära de större kommunikationslederna E6, E20/Söderleden, västkustbanan samt Kust till kust-banan. Busstrafiken i Mölndal är väl utbyggd och från Mölndals innerstad går spårvagnar och bussar till Göteborg. Pendeltåget från Göteborg Centralstation mot Kungsbacka stannar i Mölndal, Kållered och Lindome.

  Energideklaration

  Utförd
  Genomförd
  Datum
  07 Oktober 2020
  Energiklass
  E

  Kommunikation

  Busshållplats 3 min promenad

  Parkering

  Parkering finns i området.

  Närservice

  Ica butik, Pizzeria, Mölndals bro 5 min bort.

  FÖRENINGEN

  Föreningsnamn
  BRF Axet
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Organisationsnummer
  769615-8034
  Gatuadress
  Blandsädesgatan 6F
  Postnummer
  43146
  Ort
  MÖLNDAL
  Epost 1
  brfaxet@live.se
  Äkta/oäkta förening
  Ja
  Antal lägenheter
  195
  Allmänt om föreningen
  En nytänkande och trygg bostadsrättsförening i Mölndal
  BRF Axets vision är att vara en nytänkande bostadsrättsförening med gott rykte där vi medlemmar och våra hyresgäster trivs och känner oss trygga. Det finns en känsla av vänskap och samhörighet bland oss grannar. Alla boende i föreningen ska känna sig stolta över BRF Axet, vår fastighet och utemiljö.

  I början av 2022 installerade vi postboxar i alla trappuppgångar dit all post och mindre paket delas ut. Det har gjort det möjligt för bostadsrättsinnehavare att investera i en säkerhetsdörr utan brevinkast - vilket stänger ute ljud bättre och ökar tryggheten i lägenheten. Under året påbörjades också vårt omfattade balkongpartis projekt som innefattar balkonger, betongytor, bakväggen inkl balkongdörr och fönster.

  Under 2021 välkomnade vi Bredablick, en ny leverantör för inre fastighetsskötsel, felanmälan, jour och städning, något som har höjt kvalitén i föreningen flera nivåer. I december 2021 implementerades även ett gruppavtal för internet via Sappa, så nu får alla boende i föreningen bra internet till låg kostnad.

  2020 invigde vi vår nya innergård med lekplats och flera sociala samlingsplatser. Vi implementerade en ny porttelefon och ett nytt bokningssystem som förenklar processen att boka bastu- och tvättid samt nya tvättstugor där du kan tvätta dygnet runt och en ny samlingslokal som är tillgänglig för boende i BRF Axet att hyra.

  Nya balkongpartier (2022/2023), renovering av trapphus (2024/2025).

  Stambyte 2028
  Styrelsen arbetar för att stambyte ska planeras och genomföras till år 2028.
  Antal lägenheter
  195
  Antal hyresrätter
  21
  Antal lokaler
  19
  Parkering
  Parkeringsplats Föreningen har totalt 219 uthyrningsplatser, varav 28 med laddstolpar för el- och hybridbilar samt 19 besöksplatser. Alla parkeringsfrågor (bil och MC) till BRF Axet angående hyra, arrende eller uppsägningar, hänvisas till vår Förvaltare, Niclas på Bättre BRF: Telefon: 031-386 99 75 (mån-fredag 09.00-17.00) Email: info@battrebrf.se Parkeringsplats Hyra av p-plats kostar 300 kr/månad (2023) för medlemmar och hyresgäster inom föreningen och betalas i förskott via den vanliga hyresavin. Nyteckning kan ske per omgående, då blir du även debiterad förfluten hyrtid nästkommande avi. BRF Axet hyr även ut parkeringsplatser till externa personer som inte bor föreningen. P-plats för icke boende i föreningen kostar 375 kr + moms/månad (2023). Är du intresserad av att hyra en p-plats, kontakta vår förvaltare enligt ovan. Parkeringsplats med laddstolpe Hyra av p-plats med laddstolpe kostar 450 kr/månad (2023) för medlemmar och hyresgäster inom föreningen och betalas i förskott via den vanliga hyresavin. Det tillkommer kostnad för elanvändningen, den kostnaden är rörlig. Se elbilsparkeringsappen för aktuellt pris. Nyteckning kan ske per omgående, då blir du även debiterad förfluten hyrtid nästkommande avi. MC-förråd/parkering BRF Axet har begränsat antal MC-förråd till uthyrning, de kostar 475 kr/månaden. Kötid kan förekomma, vänligen hör av dig till vår förvaltare enligt ovan för mer information. Korttidshyra p-plats i BRF Axet 20 kr/dygn gäller endast för boende i BRF Axet och om det är minst tre dagar och max 14 dagar. För att få hyra korttid måste detta anmälas till vår förvaltare, som också anvisar plats. Kostnaden för detta regleras i efterhand via din vanliga hyres- eller avgiftsavi.
  Tv och bredband
  Internet I BRF Axet har vi ett gemensamt gruppavtal för internet med Sappa och det ger alla bostadsrättsinnehavare: Bredband direkt ur internetuttaget med en hastighet upp till 1000/1000 Mbit/s. Router att koppla in i internettuttag för Wifi i lägenheten (routern tillhör lägenheten). För detta betalar samtliga bostadsrättsinnehavare en obligatorisk avgift om 79 sek/månad via samma avi som avgiften/hyran.
  Överlåtelseavgift
  1313
  Pantsättningsavgift
  525
  Gemensamma utrymmen
  Tvättstugor Våra tvättstugor är belägna i de nya gårdshuset. Det finns 5 tvättstugor. 4 vanliga; röd, blå, grön och orange. 1 grovtvätt; gul. Bastu I källaren på 8B finns det bastu med tillhörande omklädningsrum och dusch för alla boende i BRF Axet att hyra. Det är helt gratis att hyra bastun, det enda du behöver göra är att boka tid.
  Byggår
  1970-71