Tuve

Nyproducerad fyra med öppen planlösning i Tuve

UTGÅNGSPRIS : 3 695 000 kr

Herman Anderssons Väg 7

Välkomna till modern lägenhet med nära bekymmersfritt boende!
Direkt när man kommer in i området på detta nybyggda (2021) område och fastighet känner man ett lugn. Innergården inbjuder till samkväm med vänner och grannar både utomhus men även inomhus då det finns en lokal att hyra för tex bemärkelsedagar m.m.

Lägenheten är en stor fyra med ljusa färgval i alla rum. I hallen finns två garderober för förvaring samt upphängning för ytterkläder och skor. Till höger kommer du direkt till det helkaklade badrummet med en cool regndusch och ett värmegolv. Här finns även tvättmaskinen samt förvaring.
Till vänster från hallen välkomnas man in i köket med helt öppen planlösning ihop med vardagsrummet vilket ger en härlig space och inspirerar för sociala stunder med vänner och familj. Det fina trägolvet är ett vitlaserad parkettgolv och lagt i hela lägenheten som ger ett enhetligt intryck. Längs vardagsrummets långsida finns de tre sovrummen varav ett är större än de övriga. Garderober finns i alla sovrummen.

Balkongen! ja vart ska man börja? … Otroligt fin och stor balkong med plats för både en loungedel/solstolar samt matbord, kan man knappast begära mer. Här finns verkligen alla möjlighets att njuta, umgås och bara vara.

Denna lägenhet med allt vad man kan tänkas behöva, samt innergården med mysiga områden, bäddar för ett härligt liv i sitt hem!

Varmt välkomna att boka visning till Herman Anderssons Väg 7!

BOSTADENS BÄSTA:

 • NYBYGGT 2021
 • MODERNT OCH FRÄSCHT
 • SNYGGT OCH FUNKTIONELLT KÖK
 • ÖPPEN PLANLÖSNING
 • 3 STORA SOVRUM
 • HELKAKALAT BADRUM I VITT MED MÖRKT VÄRMEGOLV
 • GENOMGÅENDE VITLASERADE PARKETGOLV I ALLA RUM
 • STOR BALKONG I SÖDERLÄGE MED PLATS FÖR UTEMÖBLER PÅ TVÅ STÄLLEN
 • INNERGÅRD MED LEKPLATSER OCH GEMENSAMHETSYTOR
 • TVÅ STORA TAKTERASSER SOM ÄR FÖR DE BOENDE
 • LOKAL PÅ INNERGÅRDEN KAN BOKAS FÖR TEX FEST/SAMMANKOMST
 • ÖVERNATTNINGSRUM ATT HYRA
 • BARNVAGNS-OCH RULLSTOLSFÖRRÅD I ANSLUTNIG TILL VARJE TRAPPHUS
 • FÖRSKOLA/SKOLA FINNS BARA 100 METER FRÅN BOSTADEN
 • I HUSET FINNS ÄVEN FRISÖR, RESTAURANG OCH KIOSK. TUVE TORG 5 MIN PROMENAD BORT.

Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Herman Anderssons Väg 7
Förening
BRF Tuvebo Smedja
Lägenhetsnummer
T1C-1304
Postnummer
41747
Ort
GÖTEBORG
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
5 458 kr
Avgiften höjdes med 3% den 1 april 2024, inga fler höjningar är beräknade under 2024
Kommentar till nettoskuldsättningen
Nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.
Driftkostnader
El
5 300 kr
Vatten och avlopp
1 680 kr
Försäkring
1 250 kr
Total driftkostnad
ca 8 230 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Värme och bostadsrättstillägg ingår i hyran.
Byggnad
Byggnadsår
2021
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Boarea
93 kvm
Antal rum
4
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk, FTX
Övrigt om byggnaden
2 cykelrum och 1 barnvagnsrum finns i markplan utöver dessa finns ett övernattningsrum att hyra för 300:- per natt.
Övriga byggnader
58 lägenheter samt 4 lokaler

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp


SignhomeAnmäl intresse

  Nuvarande bostad

  Allmänt om området

  Tuve är ett lantligt område med närhet till grönområden, aktiviteter, havet och med Göteborgs Centrum inom räckhåll.

  I Tuve bor du med Hisingsparken som granne. I Göteborgs största parkområde kan du besöka Kättilsröds 4-H gård, en traditionell bondgård där du kan titta på djuren, fika eller slå dig ner i gräset för en picknick. I Hisingsparken finns också ett koloniområde samt flera olika motionsspår och två välbesökta lekplatser med grillplats.

  För den sportintresserade är Tuve det perfekta området, här finns möjlighet till fotboll, ishockey, innebandy, orientering och tennis. I området finns också privata ridanläggningar, minigolfbana, skjutanläggningar och den populära 18-håls golfbanan S:t Jörgen.

  I området Tuve-Säve finner du Aeroseum, ett världsunikt upplevelsecentrum för flyg. I en tidigare militär bergshangar besöker du utställningar, tittar på segelflygplan, helikoptrar och upplever jaktplanen Draken och Viggen.

  Med goda kommunikationer har Tuve också närhet till Centrala Göteborg. Med stombuss 17 når du centrum på mindre än 20 minuter.

  Energideklaration

  Utförd
  Genomförd
  Datum
  08 Mars 2021
  Energiförbrukning
  54 kwh/kvm (Atemp) per år
  Energiklass
  B

  Övrigt

  Här finns ett stort utbud av skolor för alla åldrar. Förskolor: Västra Tuvevägen Nolehultsvägen Grinnekullegatan Tufvans förskola Skolor: Glöstorpsskolan (7-9) Gunnestorpsskolan (F-6) Hinnebäcksskolan (1-9) Tångensskolan (F-6) Fridaskolan (F-9, vid St Jörgen Park).

  Kommunikation

  Området trafikeras av stombusslinje 17 (Tuve - Hjalmar Brantingsplatsen - Centrala Göteborg - Björkekärr - Östra sjukhuset).

  I närområdet passerar även buss 35 (Säve - Stora Holm - Hjalmar Brantingsplatsen).

  Parkering

  Besöksparkering Göteborg - Tuve Torg
  Besöksparkering Göteborg - Norumsgärde
  Parkeringshus Norumsgärde
  AIMO park (mobilparkering) - Västra Gunnesgärde

  Närservice

  I affärscentrum Tuve Torg finns bland annat apotek, ICA supermarket, Willys hemma, gym, tandvård, frisör, bibliotek och bageri.
  I Tuve bor du också nära Backaplan, ett servicecentrum med över 120 butiker, kaféer och restauranger.

  FÖRENINGEN

  Föreningsnamn
  BRF Tuvebo Smedja
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Organisationsnummer
  769635-8865
  Gatuadress
  Banehagsliden 2
  Postnummer
  41451
  Ort
  GÖTEBORG
  Äkta/oäkta förening
  Ja
  Antal lägenheter
  58
  Antal lägenheter
  58
  Antal lokaler
  4
  Renoveringar
  Genomförda renoveringar eller underhåll?
  Nej, några renoveringar har vi inte hunnit med. Styrelsen fick från årsmötet i uppdrag att utreda konsekvenserna av en inglasning av balkongerna.
  En underhållsplan för de kommande 50 åren har upprättats.
  Parkering
  Föreningen har i dagsläget 38 parkeringsplatser för boende i garaget, varav fem platser är för elbilar. Till detta kommer tre platser utomhus varav den ena, i dagsläget, är en handikappsparkering. Det innebär att alla lägenheter inte har en plats. Av det skälet kan man ställa sig i kö för en plats. Kostnad för garageplats är 800 kr och 400 kr för en plats utomhus. Från garaget, i källaren, går man rätt in i hissen. Varför har föreningen bara ett 40-tal parkeringsplatser när det finns 58 lägenheter? I detaljplanen har det bakats in ett antal mobilitetsåtgärder som skall kompensera för ett reducerat parkeringstal. Det handlar om: Begränsa fasta p-platser, attraktiva cykelparkeringar, lastcykelparkering, bilpoolplatser, information om mobilitet och ett kostnadsfritt månadskort i kollektivtrafiken i Göteborg till nya medlemmar i föreningen. Allt för att skapa alternativ till att alla äger en bil.
  Tv och bredband
  Lägenheterna är utrustade med öppen fiber. På GlobalConnects hemsida kan man välja från ett brett urval av leverantörer av bredband och TV. Kostnaden för dessa är utanför hyran.
  Övrigt
  Fastigheternas energiklass är B.

  Lån per kvm bostadsyta är 14 307 kr.

  I föreningen ingår fyra kommersiella lokaler. Tre är igång med sin verksamhet, Direkten, DoubleZero restaurang och Tuve Barbershop. I garaget finns två poolcyklar som kan hyras mot en avgift.

  Husen värms upp med fjärrvärme.

  Föreningen har tecknat ett gemensamt elabonnemang.
  Gemensamma utrymmen
  Det finns en tvättstuga, en gästlägenhet och ett gårdshus på innergården. Dessa delas med två andra föreningar. De kan bokas via en skärm i entrén alternativt via en app, till en viss kostnad. Det finns också ett rum för sopsortering av de vanligaste förpackningarna. På taket finns en terrass, med vacker utsikt över omgivningarna. Där finns möbelgrupper att sitta i och några odlingar bestående av blommor, kryddor och grönsaker. Till varje lägenhet hör ett förråd. Det finns rum för förvaring och reparation av cyklar.
  Månadsavgifts kommentar
  I hyran ingår även bostadsrättstillägg och värme. Ovanpå hyran tillkommer kostnad för lägenhetens förbrukning av el, varmt och kallt vatten och eventuell parkeringsplats. Ni förväntas ansöka om autogiro eller e-faktura i er internetbank för betalning av hyran.
  Försäkring
  Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.
  Byggår
  2021
  CommentaryForBuildingYear
  2021, i februari, blev huset klart för inflyttning.