Öjersjö Partille

Välplanerad 2:a i vackra Öjersjö!

UTGÅNGSPRIS : 2 700 000 kr

Jordmossevägen 4

Jordmossevägen 4 ”Lugnet och naturen skapar livskvalitet, det är en perfekt plats för dig som vill skapa en egen oas”

”NJUT AV LUGNET NÄRA STADEN”

Välkommen till denna toppmoderna lägenhet i fina Öjersjö. Det blir fler och fler som finner sitt drömboende i dessa trakter, det man slås av är hur nära precis allt är, 10 min till city, nästan samma till Landvetter flygplats, Partille centrum och Mölnlycke likaså nära.
Lägenheten har smart en planlösning där kök, vardagsrum och matplats skapar goda umgängesytor. Köket är välutrustat med mycket förvaring om du älskar matlagning i alla former. God takhöjd och mycket ljus från alla fönster ger en skön känsla av rymd i lägenheten. Från vardagsrummet nås bostadens stora balkong i Sydväst läge. Härifrån har du utsikt över skog o natur och minimal insyn när du vill sitta och njuta i solen.
Till lägenheten finns också ett stort förråd och man har tillgång till cykelrum, barnvagnsrum samt en härlig utegård med tillhörande utemöbler. Detta hem har ett perfekt, naturskönt läge med närhet till såväl vatten och naturområden som till skola, förskola och närservice. I närområdet finns också ett brett utbud för den aktive, här finns bland annat motionsspår, bad, golf, fiske, fotbollsplaner, idrottshall, badhus, gym och paddelbana och mycket mer. Som kontrast till naturen kan du njuta av storstadspulsen i Göteborg, med buss når du centrum på ca:10 minuter.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

BOSTADENS BÄSTA:

  • BÄSTA INVESTERINGSLÄGET I ÖJERSJÖ!
  • BERGVÄRME I FÖRENINGEN
  • STABIL EKONOMI I FÖRENINGEN GER TRYGGHET
  • BALKONG I SOLIGT SYDVÄSTLÄGE
  • MODERN LÄGENHET MED TOPPKVALITET
  • EXTRA - SKJUTDÖRRSGARDEROB I HALL
  • TORKTUMLARE & TVÄTTMASKIN
  • STORT FÖRRÅD TILL LÄGENHETEN
  • MÖJLIGHET TILL PARKERING OCH ELBILSLADDNING NÄRA
  • PROMENADAVSTÅND TILL SKOLA & FÖRSKOLA
  • NATURSKÖNT LÄGE
  • NÄRA FINA BADSJÖAR
  • MATAFFÄRER & MATSTÄLLEN INOM GÅNGAVSTÅND
  • MYSIGA PARKER I OMRÅDET
  • FIN GOLFBANA RUNT HÖRNET
  • REGELBUNDNA CITYBUSSAR
  • LANDVETTER FLYGPLATS BARA 10 MIN BORT MED BIL

Planerade Visningar

26 Maj 2024, 11:30 - 12:15 BOKA

Visning

Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Jordmossevägen 4
Förening
Öjersjö Glänta, BRF
Lägenhetsnummer
1-1102
Postnummer
43352
Ort
ÖJERSJÖ
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 788 kr
Ingår i avgiften: Värme, kallvatten, bredband och kabel-TV - Telia Lagom Telia Triple Play. Varmvatten avräknas separat.
Kommentar till nettoskuldsättningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.
Driftkostnader
El
2 500 kr
Vatten och avlopp
2 500 kr
Försäkring
1 250 kr
Total driftkostnad
ca 6 250 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Driftkostnaden kan variera efter hur många som bor i hushållet
Byggnad
Byggnadsår
2018
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Boarea
61 kvm
Antal rum
2
Fönster
Isolerglas
Uppvärmning
Bergvärme
Övriga byggnader
Förråd ca 10 m2

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare
Signhome

0790-232330
martin@signhome.se

Martin Sundarp


Signhome



Anmäl intresse

    Nuvarande bostad

    Allmänt om området

    Natursköna Öjersjö ligger perfekt avskilt från storstadslivet med Kåsjön och dess omgivningar som närmsta granne endast 10 minuter från Göteborg. Här finns en otrolig framtidstro och Öjersjö är en av de orter som ökar mest i befolkning i regionen.
    Enligt Partille kommuns bostadsförsörjningsprogram från 2012 har "Öjersjö sedan 1980-talet varit kommunens viktigaste utbyggnadsområde för bostäder. Området är attraktivt och efterfrågan stor. Området präglas företrädesvis av småhus men bostadsutformningarna är blandade vilket upplevs vara attraktivt. Här finns både villor och radhus som ger ett gott utbud. Öjersjö förväntas växa ytterligare under en lång period av år. För fortsatt exploatering inom Öjersjö planeras studier av framtida något tätare bebyggelsestrukturer och planprogram genomföras.

    Energideklaration

    Utförd
    Genomförd
    Datum
    20 November 2020
    Energiklass
    D

    Övrigt

    Öjersjö ligger naturnära intill ett naturreservat och Stora Kåsjön vilket ger goda möjligheter till naturupplevelser, bad och motion. Vildmarksleden passerar Öjersjö då leden kommer från Hindås och går västerut till Öjersjö och norr om Kåsjön till Skatås i Göteborgs kommun. Öjersjö bjuder också på ett utbud av andra aktiviteter. Här finns bland annat lekplatser, idrottshall, fotbollsplaner, padelanläggning och utegym. I närområdet Öjersjö finns Partille Golfklubb med en skogsbana anlagd 1988 och ombyggd 2008. I Öjersjö finns flera förskolor och grundskolor, Gökegårds förskola och Tallmossens förskola samt grundskolorna Öjersjö Brunn (fsk-4) och Öjersjö Storegård (5-9).

    Kommunikation

    Öjersjö ligger i östra delen av Storgöteborg, ungefär mitt emellan E20 och riksväg 27/40. Till centrala Göteborg är det cirka 15 km. Bussförbindelser finns med bl.a. Göteborg (ca 10 min till Lisebergs Station), Landvetter och Partille. Avståndet till Landvetter flygplats är cirka 14 km.

    Närservice

    På promenadavstånd finns en servicebutik, Coop Öjersjö, Pizzeria och Thairestaurang. Med bil eller lokaltrafik når du snabbt Allum köpcentrum i Partille. Köpcentret rymmer ca.100 butiker och här finns även caféer och restauranger.

    FÖRENINGEN

    Föreningsnamn
    Öjersjö Glänta, BRF
    Organisationsform
    Bostadsrätt
    Organisationsnummer
    769630-3150
    Gatuadress
    Jordmossevägen 4
    Postnummer
    43352
    Ort
    ÖJERSJÖ
    Äkta/oäkta förening
    Ja
    Antal lägenheter
    44
    Äger föreningen marken
    Ja
    Antal lägenheter
    44
    Parkering
    I föreningen finns 44 st parkeringsplatser.
    Överlåtelseavgift
    1208
    Pantsättningsavgift
    483
    Överlåtelseavgift betalas av
    Köpare
    Byggår
    2018